27. tammikuuta 2008

Juhlimme eilen Sherryn kanssa 15-vuotishääpäiväämme. Totutusta poiketen aloittelimme luonani. Tai no, minä aloittelin jo ennen Sherry tuloa parin lonkeron verran. En ole nyt onnistunut löytämään kaupasta kuin yhdenlaista kevytlonkeroa. Kyllä niitä ennen oli ainakin kaksi.

Sain Sherryltä aikaiset ystävänpäivä-lahjat.

Päälle pistin uusimman Angel-toppini ja hameen.

Hyvin ehdittiin bussiin, se tuli minuutin sisällä siitä kun pysäkille mentiin. Matkalla Gloriaan juteltiin rypyistä ja tatuoinneista. Glorian alakerta eli karaokepaikka oli täpötäysi ja päätettiin siksi olla yläkerrassa. Ei mentykään Passioniin tai Sawoon kun jonot olivat niin hirveät.

Sherryn mies ei kuulemma muista mitään jutuistaan minulle viimeksi, ja hyvä niin. Sherry oli kiukustunut miehelleen noista em. jutuista ja oli kiusannut krapulaista miestään mm. hyppimällä sängyllä.

Illan kohokohta oli se kun Giggling Marliniin (K18!) mennessä portsari halusi nähdä paperini. En voinut sille mitään mutta siinä tilanteessa oli pakko nauraa. Nähtyään passini poke totesi että olen "ikinuori". Jeesh. Gigglingissä oli myös Michael Scofieldin täydellinen kaksoisolento, what a sight for sore eyes. Minunkin on pakko saada musta huppari että voin leikkiä Anakin Scofieldiä. Elloksella olis ollu 7 euron hintaan, mutta mitäs muuta sieltä jaksais tilata?

Tanssimaan astikin päästiin pitkästä aikaa, kun dj soitti ainoan biisin jonka tunnistin. Don't you wish your girlfriend was hot like me, don't you wish your girlfriend was a freak like me... Olen kuin Norbitin vaimo leffassa Norbit. Jäätiin sit tanssilattialle pidemmäksikin aikaa.

Kotona olin kahden aikaan. Hirvitti kun huomasin että vessan ovi oli jäänyt auki ja pöntön kansikin ylös. Onneksi kissa ei ollut käynyt uimassa.

Tänä aamuna oksensin kolmesti, viimeisen kerran puoliltapäivin kun konttasin keittöön antamaan kissalle ruokaa.


Veljeni tilanne on parantunut, on pääsemässä pian pois sairaalasta. Nyt hoitavatkin tahot myöntävät että sairauden laukaisi alkoholi, minkä äitini tajusi jo alunperinkin.


Eilen nauratti kun Sherry kertoi Kalin tehneen protestikakat pentulaatikkoon. Taitaisi äiti tarvita lomaa pennuista. Pissiikin kuulemma vain muutaman päivän välein kun iilimadot imevät kaikki nesteet.

Ei kommentteja: