23. tammikuuta 2008

Kävin tänään pitkästä aikaa kirjastossa. Pyörittelin maanantaina Suomalaisessa kirjakaupassa käsissäni paria mielenkiintoista kirjaa. Kolesterolimyytti (15e) ja Uusi glukoosivallankumous (10e). Ensiksi mainitun olen halunnut lukea kauan. Tarkistin sitten huvikseni olisiko sitä kirjaston hyllyssä. Kolesterolimyytti on yleensä ollut aina lainassa, mutta nyt ei. Tosin kirjastossa luulin ensin että joku oli taas vienyt sen nenäni edestä. Mutta sitten tarkistin asian koneelta ja tajusin että Kolesterolimyytti ei olekaan ravinto-opin luokassa vaan sydäntaudeissa. Ups. Kuka olis arvannu?

Kävi sit silleesä hassusti, että unohdin kokonaan sen Pikku prinssin kun sain tuon Kolesterolimyytin käsiini kirjastosta. Ois pitäny käydä toisessa Suomalaisen myymälässä etsimässä prinssiä, mutta en muistanut. Harmitus.

En muistanut sitäkään että tammimarkkinat on nyt torilla. Yllättävää kyllä ostinkin sieltä jotain. Myynnissä oli nimittäin marjajauheita, joita olin katsonut pitkään netissä. Ostin sit karpalojauhetta. Piti tietysti ensin kysyä että eihän siinä ole mitään myrkkyjä kuten sokeria. Mutta ei, pelkkää karpaloa ovat. Oli tosi kiva myyjä, sain euron alennustakin. Ostin pienen pussin. Ensin mietin isompaa mutta pitäähän tuo tuote ensin testata.

Minä ja Sherry ollaan nyt sitten oltu virallisesti ystäviä 15 vuotta. Yli puolet elämästä. Tammimarkkinoilta 1993 se alkoi.


Ei kommentteja: