15. heinäkuuta 2007

Viime päivinä on satanut kivasti. Ihaninta on ollut se etteivät kengät ole ehtineet kuivua siihen mennessä kun niitä on pitänyt taas käyttää. Todella miellyttävää laittaa läpimärät kengät jalkaan. Tänäkin aamuna jalat näyttivät siltä kuin olisin ottanut monen tunnin kylvyn.

Eilen sain viimein koottua atk-pöytäni loppuun, laitoin liukuvan näppäintason paikoilleen. Luulin viikon ajan että ruuveille tarkoitetut reiät ovat liian pienet mutta kyllähän nuo menivät kun käytti kaikki voimansa ja hiukkasen väkivaltaa. Arvasin kyllä että entinen systeemi miellyttäisi minua enemmän. Näppäintason kanssa metkuilu on outoa ja vaivalloista. Ja se vie ikävästi tilaa, tarvitsen paljon jalkatilaa. Yritän nyt jonkin aikaa totutella tähän, mutta saatan siirtää näppäimistön myöhemmin takaisin pöydälle.

Viime aikoina on ollut yllättävän vähän kauhukohtauksia ja muuta sekoilua. Luulin että ne lisääntyisivät stressin ja muutosten takia, mutta ei. Olenko muka oppinut ottamaan lungimmin? Tänä aamuna tosin jostain syystä heikotti ja oli hengitysvaikeuksia. Tuntuu siltä että pieni loma tekisi hyvää, kroppa ei jaksa ihan kaikkea.

Itikat ovat täysin hulluina meikäläiseen. Kun kylmässä yössä ilmestyy tällainen kuuma ja hiilidioksidipitoinen olento niin saavat itikat vähemmästäkin slaagin. Päästäni ne tykkäävät erityisesti. Tänään tosin yksi puri minua selästä, tietysti juuri sellaisesta kohdasta etten yletä kunnolla raapimaan.

Olen viimein alkanut lihoa. Taitaa siis pitää paikkansa se että kolmenkympin tienoilla aineenvaihdunta muuttuu. Persekin on levinnyt ahkeran tietokoneen ääressä istumisen seurauksena, eli jotain konkreettista hyötyä on tästäkin ollut. Eipä ole hajuakaan siitä paljonko painan nyt. Saattaa olla järkytys kun se työterveyshoitajan tarkastuksessa paljastuu.

Resident Evil 5-pelistä ilmestyi tällä viikolla pari uutta traileria. Ensireaktioni oli että eipä paljon kiinnosta, niin oudolta meininki vaikuttaa. Mitä tuolla on taas tekemistä Resident Evilin kanssa? Ei yhtään mitään. Tai no, joku ukko joka yrittää kälyisesti olla Chris Redfield.

Tänään ostin pari punaviinilasia. Pitäisikö juoda niistä vodkaa vai vettä?

Ei kommentteja: