23. heinäkuuta 2007

Tuli käytyä eilen Lidlissä elämäni toisen kerran. Ensimmäinen kertahan oli kaksi viikkoa sitten. Laitoin jalkaani kengät jotka ostin vain siksi että olisi kengät joiden kanssa voi kävellä pitempiäkin matkoja. Mutta kuten arvata saattaa kengät alkoivat heti hangata. Laitoin nenäliinan kenkään ja kenties sen avulla selvisin pahemmilta vammoilta. Iho on paikoin rikki ja pari vesirakkulaa tietysti sain. Hääharjoituksissahan sain jalkaani pahan haavan joka ei meinannut parantua moneen viikkoon. Eipä taida todellakaan olla olemassa kenkiä joita voisi pitää hameen kanssa ja jotka eivät hankaisi. Tänä aamuna huomasin myös että työkenkieni pohja on jo hajalla. Eivät nuo kengät kauaa kestä, noitakin olen käyttänyt puolisen vuotta. Taidan seuraavaksi uhrata tuolle alttarille Adidaksen kengät, saa nähdä kestävätkö ne yhtään sen kauemmin.

Lidlissä näin naisen joka näytti mielettömän tutulta. Aluksi luulin häntä vanhaksi koulu- tai kurssikaveriksi, mutta myöhemmin tajusin että hänhän oli yksi kaasoista Sherryn häissä.


Vähänkö tunsin lauantaina itseni tyhmäksi kun löysinkin Anttilasta pesupusseja hintaan 1,90e. Damn. En vielä ostanut mutta tällä viikolla pitää.

Otin eilen nauhalle leffan Rakkaus saa odottaa. Se perustuu Danielle Steelen kirjaan jonka olen lukenut. En tosin muista kirjasta kuin yhden kohtauksen, pitäisi lukea tuo kirja uudestaan. Harmi vaan kun nauhoitusta katsoessa huomasin että antenninjohto oli taas tehnyt tepposet ja kuva oli tosi huono. Katsoin eilen myös elokuvan Norbit. Sitä haukuttiin lehdessä oikein urakalla joten mielenkiintoni luonnollisesti heräsi. Monessa kohtaa nauroin mutta tekihän elokuva törkeästi pilaa lihavista ihmisistä.

Pari päivää sitten tein Dexter-sivujani ja eksyin siksi keskustelupalstalle. Siellä paljastui että Dexterin toisen kauden kaksi ensimmäistä jaksoa oli jo julkaistu. Totaalinen shokki ja yllätys. Toinen kausi kun alkaa USA:ssakin vasta syyskuun lopussa. Voin sanoa että harvemmin olen ollut yhtä innoissani kun odottaessani jaksojen latautuvan. Mitäpä sitten sanoa noista jaksoista? Fakta on se ettei toinen kausi voi millään yltää ensimmäisen tasolle. Yhtä mielenkiintoista pääjuonta ei nimittäin voi olla. Ensimmäisen jakson lopussa oli mielenkiintoinen juonenkäänne mutta ainakin toistaiseksi sen potentiaali on hukattu. Tosin tuo taitaa olla se pääjuoni tällä kaudella joten eiköhän se ehdi vielä kasvaa ja kunnolla.

Katselin huutiksesta millä hinnoilla vanhoja lautapelejä on ostettu ja järkytyin. 35 euroa yhdestä oli jo ihmeellistä kunnes huomasin että toisesta oli maksettu jopa 80 euroa. Täysin käsittämätöntä. Pitää laittaa vanhat lautapelini myyntiin. Pitää tosin miettiä minkä lähtöhinnan laittaisi. Ahneella voi olla paskainen loppu ja voi olla ettei ihan heti kaupaksi mene. Mutta eipä minulla mitään kiirettä ole ja kärsivällisyyttä riittää. Joissain piireissä näemmä nuo vanhat lautapelit ovat todella haluttua kamaa. Enpä oikeastaan haluaisi noista peleistä edes luopua (ne lapsuusmuistot) mutta ei niitä yksinkään voi pelata. Ja tällä hetkellä kaikki tulopuoli kelpaa paremmin kuin hyvin.


Ei kommentteja: