29. heinäkuuta 2007

Sain tänään viimein viimeisteltyä viitisen videota. Tai oikeastaan vain yhdessä oli vielä enemmänkin tekemistä, muut olivat niin valmiita kuin jaksan niistä tehdä. Editointivirheitä on kauheesti mutta kakka ohjelma ei suostunut niitä löytämään. Nyt minulla ei pitäisi olla yhtäkään keskeneräistä videota, aah. Kai.

Image Hosted by ImageShack.us
Prison Break - My Immortal 2.0
Toinen versio ensimmäisestä tekemästäni Prison Break-videosta, aiheena tietysti homostelijat Michael ja Sucre. Ensimmäisen videon kanssa hätäilin joten halusin tehdä uuden version jossa on enemmän ja parempia kohtauksia.

Image Hosted by ImageShack.us
Michael & Sara: You'll be in my heart
Ei minun pitänyt koskaan tehdä Michael & Sara-videota, mutta sorruin paineen alla. Klassinen esimerkki videosta johon sain inspiraation biisistä. Tätä biisiä kuunnellessani sain idean tehdä siitä PB-videon. Erityisesti kohta "when destiny calls you have to be strong, I may not be with you but you have to hold on" on syyllinen siihen että tämä video syntyi. Tiesin tuota kohtaa kuunnellessani mitkä PB-kohtaukset laittaisin näkymään sen taustalle.

Image Hosted by ImageShack.us
Dexter: Hold me, thrill me
Tämä oli ensimmäinen Dexter-video jonka tein. Halusin tehdä videon Dexteristä mutten oikein tiennyt biisiä, mutta jonkin ajan päästä sekin löytyi. Tämän on toinen versio tästä videosta, ensimmäisessä versiossa sanat ja video eivät käyneet yksiin ja päätin sittenkin tehdä toisin.

Image Hosted by ImageShack.us
Neela & Ray: I'd wait for life
Menin NBC:n Tehis-sivuille tämän biisin soidessa. Sivuilla alkoi pyöriä Neela & Ray-video 13. kauden viimeisestä jaksosta. Se sopi mielestäni tämän biisin kanssa hyvin yhteen. Tämän videon pohjana toimi tekele jonka olin tehnyt tuosta kyseisestä jaksosta. Evoluution kautta se muuttuikin Reela-videoksi, tosin paljon ei vanhasta jäljelle jäänyt.

Image Hosted by ImageShack.us
Michael & Sucre: Incomplete
Papi! Ensimmäisessä Michael & Sucre-videossani on kohtauksia Prison Breakin ensimmäiseltä kaudelta. Halusin tehdä heistä myöskin videon toisen kauden kohtauksilla. On ne niin lutusia. Soulmates ja match made in heaven.

Ei kommentteja: