13. heinäkuuta 2007

Pari yötä sitten piti jopa katsoa se CSI Miamin jakso jossa Speed kuoli. Mielestäni hän oli todella tylsä ja mitäänsanomaton hahmo, mutta itkin silti. Toisten hahmojen reaktioiden takia lähinnä.

Eilisen Hädän hetkellä-sarjan jakson lopussa tuli todellinen pommi. En arvannut/muistanut ollenkaan vaikka olin juonipaljastuksia lukenut. Ymmärsin sen kyllä niin että Cruz altistui sittenkin säteilylle ja hänellä olisi vain vähän jäljellä elinaikaa. Mutta kun nyt luin tapahtumista kyse olikin siis jostain muusta kuin säteilysairaudesta. Ajattelin vain että great, juuri kun aloin ehkä jollain tapaa jopa pitää kyseisestä hahmosta, tapahtuu näin.

Pari viikkoa sitten, heti ensimmäisenä yönä uudessa asunnossa näin rajun unen. Tanssin alasti peilin edessä musiikin soidessa kovalla. En kuullut mitään mutta näin sitten kuinka oven lukkoa avattiin. Ryntäsin paniikissa peiton alle. Vuokranantajapariskunta tuli asuntoon ja olisi halunnut tervehtiä. Yritin selittää etten voi kun en ole pukeissa, mutta heidän mielestään olin silti epäkohtelias ja totaalisen tietämätön etiketistä.

Nyt pelottaa jo etukäteen maanantai. Perkele. Voi käydä rupisesti. Fingers crossed ja silleen.

Image Hosted by ImageShack.us

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi