19. heinäkuuta 2007

Tilasin Ellokselta kokoa xs olevan hupparin, mutta suuressa viisaudessaan he lähettivät minulle koon xl. On pikkuisen iso. Alushousut sentään olivat oikeaa kokoa. Elloksella oli mahtavat alennukset joten kannatti todella tilata. Joissain tilaamissani tuotteissa alennusprosentti oli jopa 75. Normaalihinnalla tilaaminen (mistään) ei kannata.

Huutiksessa oli tällä viikolla hauskaa. Eräs tyyppi teki ensimmäisen huudon kohteeseeni ja pyysi että sulkisin kohteen heti. Enpä tehnyt niin. Korkein huuto oli tuolloin 4.50e. Huudon sulkeuduttua aikanaan hinta oli noussut huimaan 11.50e. Ensimmäistä kertaa jostain tavarastani oli todellista kilpailua. Pitäisi kai laittaa omaan kuvaukseeni että en sulje kohteita etuajassa. Se nyt vain olisi täyttä tyhmyyttä sillä moni euro voi jäädä saamatta. Huudon voittanut (sama) tyyppi olisi halunnut että lähetän tuotteen jo tänään, mutta eipä lupauksestaan huolimatta maksanut heti huutoaan. Jotenkin aavistan että saan valitukset tuosta. Kaikenlaisia ihmisiä sitä onkin.

Eilen etsiskelin kaupoista pesupussia. Kyllähän minulla jo sellainen oli mutta tarvitsin toisen, tai mieluusti kolmannenkin. Anttilassa kiertelin mutten sieltä löytänyt. Sokoksellakaan ei meinannut osua silmiin mutta sitten kassallahan niitä tietysti oli. Hintaa oli suolaiset neljä euroa joten en raaskinut ostaa kuin yhden. Mutta onpahan merkkinä Triumph eli on varmaan tosi laadukas ja kestävä pussi. Erityispojot kassahenkilölle joka oli mielettömän mukava.Ei kommentteja: