27. huhtikuuta 2007

Viime yönä ei jostain syystä nukuttanut ollenkaan vaikka heräsin eilen jo seitsemältä. Kulutin sitten aikaa muistelemalla menneitä ja itkeskelemällä. Alunperin itkun aloitti tietysti Hädän hetkellä-sarja. Ehdin juuri ajatella että onpas harvinaisen tylsä jakso kun alkoi tapahtua kamalia asioita. Harmi että Third Watch on ehtinyt Suomessakin jo kuudennelle eli viimeiselle kaudelle. Ja harmi että yksi viimeisen kauden jaksoista on ns. crossover sellaisen sarjan kanssa jota ei Suomessa edes näytetä.

Olinkin sitten aamulla mielettömän väsynyt. Toimin kuin hidastetussa filmissä ja haukottelin jatkuvasti vedet silmistä valuen. Nyt päivällä nukutti kunnolla ja olisin voinut nukkua vaikka mihin asti.

Muistini oli oikeassa. Jere Lehtinen ei ole ollut MM-kisoissa 12 vuoteen eli vuoden 1995 kultakevään jälkeen. Meinasivat nyt sitten koota valheellisen Tupu-Hupu-Lupu -ketjun eli Lehtinen-Koivu-Peltonen. Se Koivu vaan ei ole Saku vaan Mikko... Suomen avausottelu on tänään. Töllössä sitä ei näy kun Pikku Kakkonen on Ylen mielestä tärkeämpää näytettävää. Näkyisiköhän netissä?

Ei kommentteja: