1. huhtikuuta 2007

It's been a looong time coming, pretty. Tämä postaus oli tarkoitus tehdä ajat sitten, mutta parempi myöhään...? Elikkäs juttua tekemistäni videoista, tekojärjestyksessä.

Image Hosted by ImageShack.us
Resident Evil 4 in Slow Motion

Ensimmäinen tekemäni video. Tai no, tämä on toinen versio siitä. Ehkä jopa pidän ensimmäisestä versiosta enemmän. Tämän videon tekemiseen meni paljon aikaa ja päänsäryiltäkään en välttynyt. Onneksi muiden videoiden tekeminen on ollut paljon hauskempaa ja helpompaa. Tämän videon kanssa ongelmana oli se että halusin laulun sanojen ja videon tapahtumien osuvan yksiin, ja se ei ollut ollenkaan helppoa. Tässä versiossa minua häiritsee muutama kohtaus joita minun oli pakko hidastaa liikaa ajoituksien takia. Nuo kohtaukset (Ada) näyttävät todella noloilta, mutta ei voi mittään. Musiikkina Tehis-biisi Slow Motion/David Gray.

Image Hosted by ImageShack.us
Prison Break - My Immortal

Tästäkin videosta olen tehnyt jo toisen version, mutta tämä on se ensimmäinen. Toiseen versioon sain enemmän ja parempia kohtauksia, mutta ei kai tämäkään niin huono ole. Videon alussa on yksi suosikkikohtauksistani PB:ssä... Ihminen on juuri tapettu Michaelin silmien edessä, ja hän alkaa viimein tajuta ettei parhaatkaan suunnitelmat riitä... T-Bagin huudellessa hänelle tappouhkauksiaan. Muutenhan videon aiheena on Michaelin ja Sucren suhde. Parhaalla PB-foorumilla moni on laillani samaa mieltä siitä, että Sucren pitäisi unohtaa Maricruz ja myöntää että Michael on hänen elämänsä rakkaus.

Image Hosted by ImageShack.us
ER: Open Your Eyes

Tässä videossa ei ole mitään erikoista, laitoin vain kasaan suosikkikohtauksiani Tehiksen parhaista jaksoista eli 12.21-13.2. Musiikkina Tehis-biisi Open Your Eyes/Snow Patrol.

Image Hosted by ImageShack.us
Neela & Gallant: I'll find a way

Tämä oli aiemmin suosikkini kaikista tekemistäni videoista, mutta on nyt tippunut kakkossijalle. Minulle tyypillisiä editointivirheitä ja loppua lukuunottamatta olen tyytyväinen lopputulokseen. Tajusin olevani kusessa kun jo ennen hääjaksoa minulla oli videomateriaalia 11 minuutin edestä. Karsiminen oli todella vaikeaa, sillä en olisi halunnut jättää pois mitään. Mutta silti biisi loppui väistämättä kesken ja loppu on siksi hirveää hosumista. Musiikkina Neelan ja Gallantin biisi I'll find a way/Rachael Yamagata.

Image Hosted by ImageShack.us
Fox River 8: Lost Boys

Kuva kertookin kaiken tarpeellisen... Halusin tehdä videon siitä kun PB:n tyypit pakenevat vankilasta ja juoksevat ympäriinsä pimeässä. Olisi pitänyt tajuta jo silloin... Video on niin tylsä etten itsekään jaksa katsella sitä. En saanut videoon ollenkaan sellaista draivia kuin olisin halunnut, vrt. musiikki. Olisi varmaan pitänyt laittaa koko video kaksinkertaisella nopeudella. No ainakin biisi on hyvä ja sopii hyvin pakoon. Musiikkina siis Lost Boys/The 69 Eyes.

Image Hosted by ImageShack.us
Prison Break: Fin Del Camino

Tämänhetkinen suosikkini kaikista tekemistäni videoista. Rakastuin todella Prison Breakin jaksoon 2.21, ja sain idean tehdä siitä videon. Juuri kun tuo idea tuli päähäni In the shadows-biisi sattui olemaan soimassa, ja tajusin että sehän sopii jakson kanssa todella hyvin yhteen. Tämän videon tekemisessä ei mennyt montaa tuntia, kun tarvitsi ottaa kohtauksia vain yhdestä jaksosta. Ensimmäistä kertaa RE4-videon jälkeen halusin että videon tapahtumat ja laulun sanat osuisivat yksiin. Se onnistuikin suhteellisen kivuttomasti. Tähän videoon en laittanut yhtäkään tehostetta tai siirtymää, sillä mitäs sitä turhia hienostelemaan, it's not me. Editointivirheetkin sain poistettua kenties yhtä lukuunottamatta. Musiikkina siis In the shadows/Rasmus.

Ja mitäs onkaan työn alla... No se toinen versio My Immortal-videosta. Tavallaan se on kyllä erittäinkin valmis, mutta... Rupesin kyllä tekemään jo toista kokonaan uutta Michael&Sucre-videota, johon olisi tarkoituksena laittaa kohtauksia toiselta kaudelta, kun tuossa ensimmäisessä on aiheena ykköskausi. Sorruin myöskin paineen alla ja rupesin tekemään Michael&Sara-videota, ja se onkin jo pitkällä. Siihen tosin tarvitsen materiaalia PB:n toisen kauden päätösjaksosta, joka esitetään ylihuomenna, enkä malta odottaa...

Aion myös tehdä videon Tehiksen jaksoista Be Still My Heart ja All in the Family. Ja Roswellista.

Ei kommentteja: