16. huhtikuuta 2007

Olin eilen täysin valmis katsomaan ensimmäisen F1-kisan tänä vuonna, joka oli jo kauden kolmas. Niin eipä netti tietystikään toiminut. Töllöstäkään ei näkynyt yksikään kanava. Oli näköjään isompia ongelmia kaapelin kanssa.

Luin loppuun Amerikan Psykon. Kirja olikin niin karmea ja oksettava kuin oli luvattu. Tässä pieni pätkä kirjasta, ja vielä lievimmästä päästä.

Huoneistoni lemuaa mädiltä hedelmiltä, vaikka todellisuudessa haju aiheutuu kamasta, jonka kauhoin ulos Christien päästä ja mätin Marcon lasikulhoon ja joka on nyt tiskillä sisäänkäynnin tuntumassa. Itse pää on aivomössön peitossa, ontto ja silmätön ja jököttää olohuoneen nurkassa pianon alla, ja aion käyttää sitä pyhäinpäivänä kurpitsalyhdyn tavoin.

Piti sitten katsoa uudelleen se Amerikan Psyko-leffakin. Se oli ihan niin hauska kuin muistinkin, ellei hauskempikin. Eikä onneksi ollenkaan niin ällö kuin kirjaversio.
Did you know I'm utterly insane?

Eilen illalla eksyin sitten lukemaan juttuja Amerikan Psykosta, ja meinasin unohtaa kokokaan mennä nukkumaan. Päädyin myös Dexteristä kertoville sivuille. Sarjan toinen kausi ei kuulemma perustu ollenkaan Dearly Devoted Dexter-kirjaan. Olen jollain tapaa kyllä pettynyt. En ole vieläkään saanut kyseistä kirjaa käsiini. Eilen harkitsin jopa sen tilaamista. En nyt sitten tiedä olisiko se sen arvoinen.

Tämä Resident Evil Zero-paita olisi kyllä ihan pakkohankinta.

Katselin tässä yhtenä päivänä noin kymmenen jaksoa 24-sarjaa, sen kuudetta kautta jonka katsomisen lopetin joskus kesken. Halusin katsoa nuo jaksot ennen kuin poistaisin ne koneelta tilaa tarvitessani. Tuo kuudes kausi on sittenkin ollut yllättävän hyvä. Ja 17. jakson lopetus löi ällikällä. Ensimmäistä kertaa koko pääjuoni muuttuu täysin toiseksi kesken kauden. Luulin todella ettei CTU voisi löytää atomipommeja kuin vasta viimeisessä jaksossa, sillä kausihan loppuisi siihen. Mutta ei. Arvasin kyllä sen ettei Audrey ole oikeasti kuollut. Mutta nyt en malta odottaa huomista ja uutta jaksoa.

Ei kommentteja: