10. huhtikuuta 2007

Tänään kävin vähän kaupungilla shoppailemassa, kun oli pakko palauttaa se kirjaston kirja. Tuli samalla uusittua kirjastokorttikin (ja yksi tosi wanha mysteeri selvisi, huh). Jo toista kertaa kävi sama juttu erään kirjan kohdalla: Kotoa lähtiessä se näkyi vielä olevan hyllyssä, mutta kirjastolle ehtiessäni joku oli jo ehtinyt lainata sen nenäni edestä. Argh.

Kävin sitten toisessa kirjastossa, jossa en aluksi meinannut millään löytää haluamiani kirjoja. Tarkistin vielä koneelta että ovathan ne varmasti hyllyssä. Sitten löysin toisen näytehyllystä, mutta en vieläkään löytänyt toista. Meinasin jo pyytää apua kirjastonhoitajalta kun löysin toisenkin kirjan suoraan nokkani edestä näytepöydältä. Yhteensä minulla meni aikaa kahden kirjan etsinnässä puoli tuntia.

Meinasin sitten kokonaan unohtaa että sen Amerikan Psykonkin eräpäivä oli tänään. Onneksi sain lainan vielä uusittua, olisi nimittäin vähän harmittanut ja hävettänyt jos olisin joutunut käymään uudestaan toisessa kirjastossa.

Näin viime yönä unen Prison Breakista. Olin mukana kuvauksissa kun jaksoa "Chicago" kuvattiin junassa. Kuuluin Michaelin, Lincolnin ja Saran porukkaan ja WM oli mulle tosi kiva. Kuvauksissa päätettiin pitää tauko ja koko porukka majoittautui juna-aseman vieressä olevaan majataloon. Sinne päästäkseen piti mennä tosi ison ja lukemantonraiteisen ratapihan poikki, jolla kulki paljon ja kovaa vauhtia jopa leikkijunia.

Ei kommentteja: