13. lokakuuta 2011

Zooplus huononsi bonusohjelmaansa

Zooplussalla on bonusohjelma jossa jokaisesta ostoksiin käytetystä eurosta saa yhden pisteen bonustilille. Noilla pisteillä voi ostaa ilmaisia tavaroita palkintokaupasta.

Jo aikaisemmin Zooplus muutti bonuspisteiden voimassaoloaikaa lyhyemmäksi. Ja nyt sitten palkintoihin oikeuttavia pistemääriä on nostettu ylöspäin - ja paljon. Jos ennen sai esimerkiksi kissan raapimapuun alle 1400 pisteellä, niin nyt vaadittava pistemäärä on huikeat 3000! Eli yli kaksinkertainen!

Tuo tarkoittaa käytännössä siis sitä että pitää ostaa tietyn (vuoden) aikavälin sisällä 3000 eurolla Zooplussasta että tuo palkinto heltiäisi.

Onneksi ehdin tilata oman ilmaisen raapimapuuni ennen tuota muutosta... sillä toista samanlaista ei tule tosiaankaan irtoamaan noilla uusilla ehdoilla. Ja joudun odottelemaan nyt havittelemaani palkintoa kauemmin.

Toinen juttu... Kuulin uutisen, frendi kertoi sen...

Luin kissafoorumilta että Zooplussalla on kuulemma savings plan, jota on joillekin tarjottu tilauksen teon yhteydessä. Sitä ihmeteltiin että millä perusteella sitä joillekin tarjotaan ja joillekin ei. Jotkut epäilevät että sitä tarjotaan paljon tilaaville. "Tilasin yli sadalla eurolla ja savings plania tarjottiin".

Niisk. Miksei minulle ei ole tarjottu? Enkö muka tilaa tarpeeksi? Tilaan varsinkin nykyään niin hitosti kun on monesti kaverinkin kissojen ruuat mukana. Viime viikonlopun tilaus oli harvinaisen "pieni", 214e...

Tuo savings plan on maksullinen. Pitää maksaa siitä että saa lisää alennusta. Mutta kuulemma se kannattaa rahallisesti...

Tämä ei ole Zooplussan vaan Animal rescuen tuote. Story of my life nowadays, dänk juu Olle... Olen tehnyt tuolta "vasta" neljä tilausta. Joista viimeisimmän eilen, vaikkei se edellinenkään ole vielä saapunut. Minäkö muka addikti?

Ei kommentteja: