30. lokakuuta 2011

Totuus karppaamisesta

Pliis, älä kommentoi karppausta jos et tiedä siitä yhtään mitään. Teet vain itsestäsi naurettavan pellen.

Karppauksessa riisit, pastat ja perunat korvataan KASVIKSILLA, ei lihalla. Lihaa ei syödä yhtään sen enempää kuin tavisruokavaliolla.

Muutin karppauksen vastustajan tekstiä paremmaksi:

Terveydestä vastaavat viranomaiset ja järjestöt, sanokaa virallisterveellistä ruokavaliota noudattaville mahdollisimman kovalla äänellä, että heidän ei kannata tulla valittamaan virallisterveellisestä ruokavaliosta saaduista sairauksista ja väittämään, että heitä ei varoitettu ajoissa. Tehkää selväksi, että he itse ja vain he itse kantavat vastuun terveytensä vahingoittamisesta, kukaan ei ole pakottanut heitä virallisterveelliselle ruokavaliolle. Muistuttakaa, että heitä on varoitettu!

Virallisterveellisen ruokavalion puolustajat haluavat muiden hyväksyvän heidän mielipiteensä virallisterveellisestä ruokavaliosta, miksi? Jotta he voisivat tulevaisuudessa syyttää muita aiheutuneista terveysongelmista: "Terveysviranomaisetkin sanoivat, että virallisterveellinen ruokavalio on terveellistä, älkää minua syyttäkö, syyttäkää viranomaisia sillä kyllä niiden olisi pitänyt tietää".


Niinhän se on että karppaajan kaikki sairaudet ja vaivat flunssasta selkäsärkyyn johtuvat ruokavaliosta, virallisperseilijän diabetekset ja syövät eivät.

Ei kommentteja: