14. lokakuuta 2011

iHerb-ennätys

Uusin iHerb-tilaukseni tuli perille uskomattoman nopeasti. Paketti oli lähetetty torstaina ja jo seuraavana keskiviikkona sain sen kätösiini. Aika uskomatonta, varsinkin kun parilla edellisellä paketilla kesti matkalla viikkokausia, yhdellä jopa kuukauden päivät.

Mielipiteitä parin viime tilauksen joistakin tuotteista:

Uncle Lee's Tea, Digestion Soother, with Green Tea & Peppermint
Tuoksuu hiukan hammastahnalle/purukumille, mutta maistuu todella hyvälle. Ei liian vahvaa makua. Tästä taisi tulla uusi suosikkiteeni, tilaan heti lisää.

Avalon Organics, Biotin B-Complex Thickening Shampoo iHerbin myydyin ja parhaaksi arvosteltu tuote! En ymmärrä hypetystä. Tämä shampoo ei ole mistään kotoisin. En tilaa lisää.

Source Naturals, Life Force Multiple Tilasin tätä 8 tabletin ilmaisnäytteen. Ikinä ei ole tullut vastaan näin pahalta haisevaa ja maistuvaa pilleriä! Hyi hitto. Lemuaa pitkän matkan päähän. Ja taisin olla oikeassa raudan suhteen, se ei sovi minulle. Minun monivitamiinini pitää olla raudaton.

Deva, Vegan, Multivitamin & Mineral Supplement, Iron Free Ei haise eikä maistu pahalta niin kuin tuo toinen. Enpä ole huomannut mitään vaikutusta mihinkään. Voipi olla etten enää tämän syötyäni ostaa uutta monivitamiinia.

Kuvaa jostain vanhemmasta tilauksesta.


FutureBiotics, Super Silica Complex Pahanmakuisia isoja pillereitä. En ole huomannut mitään positiivista vaikutusta mihinkään. Ei kiitos uudelleen.

Out of Africa, Organic Shea Butter Lip Balm with Vitamin E, Strawberry & Navitas Naturals, Cacao Power, Lip Balm Hyväntuoksuiset & hoitavat huulirasvat. Nam.

Desert Essence, Organics Body Care, Almond Hand and Body Lotion Aluksi hiukan voimakas mutta ihan hyvä tuoksu. Voisin tilata lisää toisin kuin tätä joka haisi homehtuneelle mädälle.

Ei kommentteja: