6. syyskuuta 2016

Nettishoppailun vaikeus

En ole pitkään aikaan oikein löytänyt eBaysta mitään kivoja mekkoja. Ja kun viimein yhden kivan bongasin niin pieleenhän se meni. Olin jo maksanut ostoksen kun myyjä rupesikin urputtamaan. Oli kyllä osannut laittaa mekon myynti-ilmoitukseen toimitustietoihin Global Shipping Programmen, mutta ei ollut sitten lopulta koskaan kuullutkaan koko GSP:stä. On se joskus vaan niin vaikeaa? No kaupat peruttiin ja sain rahat takaisin.

GPS on muutenkin eBayn syöpä, harmittaa myyjät jotka valitsevat sen koska silloin yhdenkin tuotteen postimaksu Suomeen on sen 20 euroa. Eli ei mitään järkeä enää ostajan kannalta.

On tullut sitten tutkailtua muitakin ostospaikkoja. Huutiksesta löytyi tämä H&M:n neulemekko johon tykästyin. Ainoa huono puoli siinä on tuo typerä rusetti, vihaan rusetteja vaatteissa. Harmaasta vaateväristä puolestaan olen aina tykännyt.


Juuri tämänmalliset joustavat mekot tuntuvat nyt parhaalta päälläni kun eivät kiristä mistään. Mutta toisaalta minun ei todellakaan pitäisi kehdata ollenkaan pitää tämänlaisia mekkoja, koska ne korostavat jättimahaani hirveästi. Ja housujahan en haluaisi pitää enää ollenkaan, kun on suuria vaikeuksia mahtua niihin.

EMP:stä tilasin mm. Aladdin-mekon. Ehkä keski-ikäisen eukon ei pitäisi kehdata pukeutua tällaiseen vaatekappaleeseen, ja voi olla että en kehtaakaan. Tarjoushintana Aladdinilla oli 27.99€, se on tietysti liian paljon polyesterimekosta. Tämänmalliset mekot eivät nykyään yleensä ole paras valinta minulle, poikkileikkaus kiristää. Saa nähdä onko tämä ollenkaan sopiva.


Uudet saappaatkin tilasin eBaysta. Etsin haulla vain paksuille pohkeille (wide calf) sopivia, ja vaihtoehtoja jopa löytyi. Mutta senkin suhteen saa jännittää mahtuuko sittenkään. Venyvä varsi niissä pitäisi olla. Kalliit olivat, postikuluineen yli 47 euroa. Mutta kaikista vaihtoehdoista oli pakko valita ne mielestäni näteimmät.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi