19. syyskuuta 2016

Itkupotkuraivarit saappaiden takia

Minä ja saappaat ei vaan enää sovita yhteen. Kerrassaan mahdoton yhtälö näköjään.

Uudet 50 euron saappaat eivät mahdu jalkaan. Tai no, toiseen jalkaan mahtuu juuri ja juuri. Mutta toisessa, ilmeisesti isommassa jalassa, ei mahdu vetuketju kiinni yhtään edes alussa eli alhaalla jalassa. Eli takana varressa olevasta venykkeestä ei ole kyllä yhtään mitään hyötyä.


Kokeilin sitten mahtuvatko kummatkaan vanhoista saappaista enää ollenkaan jalkaan. Lyhyemmät mahtuvat vielä.

Mutta toisia eli talvisaappaita kokeillessa iski ongelma. Kun otin toista saapasta pois jalasta sen vetuketju jäi totaalisesti jumiin. Pitkän puurtamisen jälkeen sain sen ihme kyllä pois jalasta. Jalka ja sormikin kipeytyivät tuossa rytäkässä. Oli ihan hilkulla etten olisi joutunut ottamaan saksia esille ja leikkaamaan saapasta hajalle.


V*ttu. Miten muka voisin lähteä matkalle kun ei ole saappaita joihin jalat mahtuisivat edes normaalisti saati sitten kun ne turpoavat reissussa hitosti. Ja kun vielä vetuketjutkin jäävät juniin jumiin niin että joutuu elämään loppuelämänsä saapas jumissa jalassa.

Hermot ja rahat menee.

Oli tarkoitus mennä tänään Citymarketiin katsomaan mm. saappaita mutta eihän sitä ehdi kun piti imuroida ja pestä pyykkiä. Ja tapella saappaiden kanssa, prkl.


Psst... Ja mitä teinkään eilen? Tilasin saappaat eBaystä, niissä pitäisi muka olla kokonaan venyvä varsi. Nämä ovat jopa viimeiset jotka tilaan netistä, jatkossa on pakko kelvata vain livenä kokeillut.

Tulee tenkkapoo Anttilan konkurssin takia. Nytkin kun iski akuutti tarve aluslakanalle, niin mistä muualta muka voisin sellaisen ostaa kuin Anttilasta? Keskustassa ei hirveästi ole vaihtoehtoja. Citymarketissa ne olisivat tietysti juuri nyt tarjouksessa.. saatana. Autottomia ihmisiä syrjitään hornassa olevilla kaupoilla.

Kyllähän minä tiedän että Englannissa kaikki talot ovat täysin homeessa. Siihen nähden onkin aika ihme että vasta viime aikoina on tullut vastaan homeelta haisevia tuotteita. Heinäkuussa tilatut kengät lemusivat kahden muovipussin läpikin hirveältä homeelta, heitin ne roskiin. Ja nyt sitten toinen uusi vaate yritysmyyjältä lemuaa. Tekisi mieli laittaa palautetta että ei todellakaan kannattaisi säilyttää myytäviä tavaroitaan homeisessa paikassa. Kummallakaan näistä myyjistä ei ole negatiivisia palautteita, britit taitavat olla niin tottuneita homeeseen etteivät haista sitä ollenkaan.

Ei kommentteja: