22. syyskuuta 2016

Melkein äkkilähtö risteilylle

Oli vähän harkinnassa lähteä tänä viikonloppuna risteilylle. Tuli kytättyä vapautuisiko Deluxe-hyttejä jossain vaiheessa kuten yleensä tapahtuu. No viimein nyt torstaiaamuna oli taas mystisesti vapautunut hyttejä. Se vaan oli liian myöhäistä sillä junassa oli jäljellä enää vain yksittäisiä paikkoja. Aika outoa sinänsä että säästölippuja oli vielä jäljellä vaikka juna oli aika täysi. Pitänee siis mennä risteilylle marraskuussa Giggelin 30-vuotissynttäriviikonloppuna.

Raskaasti varustautuneet poliisit nousivat Baltic Queenille keskellä Suomenlahtea

No saanpahan sitten avata tänä viikonloppuna kuohuviinipullon, olen haaveillut siitä pitkään. Näin viime yönä painajaisunenkin aiheeseen liittyen. Unessa kello oli jo lähes yhdeksän illalla ja olin siis tosi myöhässä juomisen aloittamisen suhteen. Mutta kuohuviinipulloni oli vieläkin huoneenlämmössä, joten laitoin sen paniikissa pakkaseen. Myöhemmin kun otin sen sieltä niin se olikin tosi jäässä.


Yön toisessa unessa pomo soitti minulle ja valitti miksen ollut ollut töissä. Yritin selittää etten todellakaan ole nyt työvuorossa. Yritin epätoivoisesti etsiä työvuorokalenteria todisteeksi mutten tietenkään löytänyt sitä.

Kyllä muuten vitutti tänä aamuna kun jossakin räjäyteltiin pommeja jo joskus seitsemän aikaan. Ei ne räjähdykset olisi varmaan herättäneet mutta ne varoituspiippaukset...

Ei kommentteja: