21. marraskuuta 2014

Zooplussaa

Zooplussalta tuli jo viestiä että "miksi et ole tilannut meiltä pitkään aikaan"? Ei siitä edes kauan ole, viimeksi elokuussa. Viestin mukana tuli 5% alennuskoodi, joten tein nyt tilauksen. Olisin tosin tehnyt muutenkin sillä kissanhiekka alkoi olla aika vähissä. Tilasin hiekkaa nyt 4 säkkiä eli yhteensä 60 kiloa, riittää vähäksi aikaa.

Orijenia olin alunperin tilaamassa kaksi 6,8 kilon säkkiä. Mutta totesin sen aika turhaksi, sillä vielä on jäljellä yksi tuon kokoinen avaamaton säkki. On tullut viime aikoina syötettyä kissoille muita kuivaruokia, kun niitäkin on kaappiin kertynyt. Jatkossa aion pysytellä pelkässä Orijenissa.

Tilasin uuden kissanvessan. Se on samanlainen kuin viimeksi tilaamani, mutta eri värinen ja eri kuviolla - "Orchidee". Olisin ehkä ottanut toisen samanlaisen Kittenin, mutta Orchidee oli tarjouksessa. (Höh, nyt Kitten on tarjouksessa!) Nyt voin poistaa käytöstä viimeisenkin "ilmastointiaukoilla" varustetun Billin, niin ei pitäisi enää Ollen pystyä pissimään vessasta ulos.

Bonuspisteillä otin Catit Design Senses-leikkiradan. Olin haaveillut siitä pitkään, ja nyt bonuspisteet riittivät juuri ja juuri. On se hiton hiano?? Mutta tykkääkö kissat? Eipä juuri.

Ei kommentteja: