10. marraskuuta 2014

Verinen viikonloppu

Pitäisikö muka vähitellen alkaa viitsiä viedä Tapsa eläinlääkärille? Viime viikolla sen korvan patti vuosi verta lakanalle parin päivän välein. Jollakulla menee hermot, ja se joku en ole minä. No nyt on Tapsan lempipaikassa pyyhe suojaamassa verilöylyltä. Ja siitä onkin tullut tosi suosittu paikka jostakin syystä.


Kuopion keskustan Musti ja mirri muuttaa Matkukseen. Voivat kuulemma siellä paremmin palvella alueen asiakkaita kuin keskustassa. Just joo ja haistakaa paska. Kävin sitten viime viikolla pakon edessä katsomassa mitä keskustan myymälässä on vielä jäljellä. Luulin ensin että kissanruokia ei ole enää yhtään ja olin jo lähtemässä pois kun huomasin että kissojen kamat on siirretty eri paikkaan. Halusin Canagania joka on viljaton kuivaruoka ja jota ei Zooplussassa ole. Jäljellä oli tasan yksi pakkaus ja se oli 4 kilon. Voipi sanoa että olkapää kipeytyi kun kannoin sen kotiin asti. Siinä on se pieni ero: Kun ostaa kissojen ruuat ja hiekat Zooplussasta niin kaikki toimitetaan kotiovelle asti eikä tarvitse itse kanniskella mitään.

Ja mekot itkee komerossa. Tai siis ns. vaatehuoneessa. Ensimmäinen uhri oli tämä. Aika kevyellä glitterillä olisin aloittanut.

Ei kommentteja: