5. marraskuuta 2014

Dear diary

Halloween-bileisiin tuli lopulta lähdettyä, vaikka ajattelin etukäteen koko ajan että ei varmana. Teinien keskelle Passioniin. Harkitsin kyllä vaihtelun vuoksi Onnelaakin mutta siellä on surkea juomavalikoima. No päätin nyt ruveta absolutistiksi ainakin joksikin aikaa, ihan terveyssyistä. Tietysti huono ajoitus nyt kun on pikkujouluaika ja glittermekot tahtoo ulos.

Kultainen kaulaketjuni hajosi taas, siitä ei edes ole kovin kauaa kun sen ostin. Olin äidin luona ja rupesin ihmettelemään että mikä valuu vatsaa pitkin, kaulaketjuhan se. Lukko hajonnut, osa siitä pudonnut jonnekin, ei löytynyt. Äidin timanttiriipus sentään löytyi lattialta. Tilasin eBaysta taas uuden kultaketjun, 46cm maksoi postikuluineen vajaan 30€. En ostanut nyt singapore-ketjua koska se maksaisi 10 puntaa enemmän.

Ainakin osan ei-endo-oireistani voisi selittää niskajumi. Olisi ihan mielenkiintoista nähdä hierojalla käynnin vaikutus. Uusi tieto minulle oli se että yölliset paniikkikohtaukseni voisivat johtua niskoista. Aikamoista. Tiesin kyllä että jännitysniska voi aiheuttaa vaikka mitä mutta että tuonkin? Niskajumi lisää paniikkia ja paniikki lisää niskajumia. Hmm.

Ei kommentteja: