14. elokuuta 2013

Vanhoja uutisia

Viime viikolla kärsin endo-kivuista. Välillä oksettikin, ja kyllä oli monena päivänä kamalaa tuskanhikeä, ikään kuin olisi ollut hellettä sen 50 astetta. Keskiviikkoiltana otin pitkästä aikaa melatoniinia ja torstai olikin yllättäen helpompi päivä. Mutta niinhän se olikin että melatoniinista voi olla apua endoon. Pitääkin ottaa sitä jatkossa aina kun on vatsakipuja jos vaan voi, vaikka ei olisikaan kauhukohtausten vuoksi tarvetta. Otin melatoniinia maanantai-yönäkin, puoli kahdelta, lukemattomien kauhujen jälkeen.

Torstaina kenkä hajosi Lidl-reissulla. Onneksi olin jo tulomatkalla ja lähellä kotia. Sandaalin pohjan kaksi kerrosta irtosivat toisistaan. Läps läps. Käytettynä ostetut. Saisikohan nuo korjattua pikaliimalla tai ilmastointiteipillä? (hei Myytinmurtajat)

Sunnuntaina kello soi 09.39 klo 10.05 alkavia yleisurheilun MM-kisojen 400 metrin alkueriä varten... hiukan liian aikaisin? Minkäs teet kun herätyskello soi aina liian myöhään vaikka on etuajassa, piti siis laittaa se soimaan hyvissä ajoin etten vaan menetä mitään. Onnistuin hyvin pysyttelemään hereillä vaaditun tunnin verran, mutta sitten nukuinkin puoli kolmeen asti iltapäivällä.

Maanantaina koin todellisen WTF?-hetken kuin luin että Lemaitren kisat ovat ohi. Voi paska paska paska. Jäi paareilla kantaminen kokonaan näkemättä kun Amazing Race oli yhtäaikaa 100 metrin finaalin kanssa.

Jonathan Borlee yllätti olemalla neljäs 400 metrin finaalissa, harmittavasti pronssi jäi vain kahden sadasosan päähän. Ja näköjään Borleen veljekset tekevät huomenna Moskovassa historiaa, kun heidän pikkuveljensä Dylan on mukana 4x400 metrin viestissä. Siis 3 Borleeta samassa joukkueessa.

Kissat söivät omistajansa Hello, Sinkkuelämää

Ei kommentteja: