6. elokuuta 2013

Joko saan heittää tietokoneen ikkunasta pihalle?

Ostin Anttilasta 17 euron Creativen kaiuttimet. Niissä on liian matala ääni (vihaan bassopaskaa), ja ei edes reikää kuulokkeille. No mitäpä pienistä kun koko tietokone on hajoamispisteessä. Paskan Zonealarmin vsmon.exe käyttää suurimman osan ajasta 100% tehosta. Eli pitäisi kai vaihtaa palomuuria.

Lauantaina tapasin kaverini pitkästä aikaa. En tajua miksi Gloriassa oli niin helvetisti porukkaa. Taksijonokin oli kuin pikkujouluaikaan.

Niiralassa huomasin kaduvarressa brut nature-kuohuviinin mainoksen. Alkon sivuille olikin yllättäen ilmestynyt peräti kaksi uutta brut nature-kuoharia. Mutta toista niistä ei saa ollenkaan Kuopiosta, ja toistakin vain Kolmisopen Alkosta. Että onpa helevetin perseestä.

Ostin Lidlistä ranta-aiheisen suihkuverhon. Aikaisemminkin oli tullut kivoja suihkuverhoja vastaan (esim. Animal rescuessa), mutta ajattelin aina etten tarvitse uutta kun tässä kämpässä oli sellainen jo valmiiksi. Mutta olen heikkona tällaisiin kuva-aiheisiin. Olen jo vuosia halunnut ranta/auringonlasku-julisteen mutta on liian vaikeaa valita kun vaihtoehtoja on niin paljon.


Olin saanut väärää tietoa Amazing Racen nykyisestä all star-kaudesta, että suosikkini cowboyt ovat mukamas finaalikolmikossa. Siksi olikin kamala järkytys kun he tippuivat viime jakson päätteeksi. Ja jäi niin paljon jossiteltavaa. Miten olisi käynyt jos muut tiimit eivät olisi jakaneet keskenään tietoa Liechtensteinin pituudesta? Olisiko paska-ällö Globetrottereilla silloin ollut edes mahdollisuutta u-turnata cowboyta? Miksi non eliminination leg ei ole koskaan silloin kun sitä tarvisisi? Sekin oli jo kamalaa kun Margie ja Luke tippuivat.

Ärsyttääpä suunnattomasti se että Dexteristä halutaan tehdä sisarsarja. Nimittäin se että paljastettiin että se kertoisi Debistä. Kiitti vaan! Ainoa asia mikä kiinnosti viimeisessä kaudessa on se että selviääkö Deb hengissä. Eipä tartte enää jännittää.

Leipätiedotus tuputtaa liikaa leipää
Eihän virallinen taho voi tuollaista myöntää... Iso pyörä kääntyy hitaasti.

Under the dome: Characters From The Book that havent appeared Ajattelin juuri itsekin sitä että Sammyn tarina olisi liikaa perhesarjaan. Sarjassa on todellakin esitelty ihan liian vähän hahmoja, on tosi suppea cast.

Mitä lempivärisi kertoo luonteestasi?

Koska lempivärini on sininen, olen kerrassaan mahtava ihminen:

Olet konservatiivinen ja luotettava. Et helposti luota uusiin ihmisiin. Et todellakaan ole impulsiivinen vaan mietit hyvin tarkkaan ennen kuin toimit. Olet aito, vilpitön ja otat vastuun vakavasti. Kaipaat rauhaa ja harmoniaa. Olet herkkä ja huomiot muiden tarpeet aina. Olet eräänlainen pelastaja ja rakastaja, mutta sinun tulisi oppia rakastamaan enemmän myös itseäsi. Et pidä huomiosta ja olet mieluummin taka-alalla. Olet lojaali ja luotettava kumppani sekä uskollinen ystävä.

Ei kommentteja: