12. elokuuta 2013

Breaking Bad: 2 ensimmäistä kautta

En tiennyt yhtään mitään menestyssarja Breaking Badista. Toki olin lukenut kaikkialta kehuja siitä, mutta en tiennyt muuta kuin nimen. Mutta nyt sain viimein syyn tutkia asiaa enemmän, kun kuulin että Myytinmurtajat tekevät sarjasta oman jakson. Jotain siinä täytyy olla jos saa kerran jopa Myytimurtajien huomion. Luinkin sitten että sarja kertoo keski-ikäisestä kemianopettajasta, joka syöpädiagnoosin saatuaan alkaa huumealalle saadakseen rahaa perheelleen. Kuvaus oli sen verran kiinnostava että sai katsomaan ensimmäisen jakson.

Odotin kai tältä sarjalta liikaa. Pari ensimmäistä jaksoa olivat ihan hyviä, mutta sitten iski kyllä tylsyys. Sarjassa on liikaa parisuhde/perhepaskaa, joka ei minua kiinnosta. Odotin milloin päähenkilö kertoisi vaimolleen syövästään, mutta onnistuin lopulta missaamaan sen kohtauksen kokonaan. Neljännen jakson alussa vaimo vain tiesi, ja olin ihan ihmeissäni. Pitäisi kai oikeasti katsoa niitä jaksoja eikä surffata samalla netissä.

Breaking Bad on siitä erikoinen sarja että sen arvostelut ovat vain parantuneet kausi kaudelta. Ja niinhän siinä sitten kävi etten pystynyt lopettamaan toisen kauden lopun katsomista kesken. Meinasi selkä sanoa perjantaina sopimuksen irti, kun katsoin liian monta jaksoa putkeen.

Kunnianhimoinen tavoite oli saada sarja kiinni ennen kuin viimeisen kauden (5.) viimeisen puoliskon jaksot alkavat USA:ssa. Siksipä olikin pettymys huomata että ne jaksot ovat alkaneet eilen! Pitäisi nyt jotenkin onnistua pitämään itsensä spoilerivapaana.

Ei kommentteja: