2. tammikuuta 2012

Löytöretki Citymarketiin

Olin jo käyttänyt jouluostoksiin 30 euroa Citymarketin lahjakortista jonka sain työnantajalta joululahjaksi. 20e oli siis vielä käyttämättä, ja perinteisestihän lahjakortilla pitää ostaa uudet talvi-työkengät, että olisi edes jotain todellista hyötyä.. Eli joulun jälkeiseen aleen tieni vei.

Edellisellä kerralla löysin kengät lasten puolelta kympillä. Tällä kertaa ei ollut ihan niin hyvä onni. Lasten kenkiä olisi ollut vitosellakin mutta ei oikein minun kokoani. Kai kauneusleikkauksina tehdään myös jalkojen pienennyksiä? Ihan vaan halvempien kenkien vuoksi. Löytyi onneksi 30 euron kengät puoleen hintaan. 15 euroa jaksan juuri ja juuri kengistä maksaa, kun ei ne kauaa kummiskaan kestä.

Reissun suurin löytö oli Urtekramin suihkugeeli hintaan 50 senttiä. Aika mieletön hinta kun noita myydään yleensä 8-10 eurolla. Taisi sitten tuo brown sugar olla valikoimasta poistuva tuote kun hyllyssä oli sen sijaan vain aloe veraa. Yleensä en osta luonnonkosmetiikan suihkugeelejä, ovat ihan liian kalliita.

Ostin viimein Aladdin-dvd:n, 10 euroa. Kun se oli edellisen kerran Sittarissa tarjouksessa niin eipä niitä ollut enää yhtään jäljellä kun minä ehdin sinne asti.


Joulukuusen neulasia on kaikkialla: vessassa, sängyssä, sukan sisällä, ruuassa... Ei suinkaan mene hermot.

Ei kommentteja: