17. tammikuuta 2012

Haavistoa äänestetty

Hyvin onnistui äänestäminen vanhentuneella passilla. Netin mukaan äänestäminen onnistuu jopa kuvallisella kelakortilla. Outoa sillä eihän se ole kelvannut mihinkään yli kymmeneen vuoteen.

Ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä oli postissa kunnon ryysis. Kamala jono äänestämään. Ja erityisen kivaa oli että postipalveluille oli varattu vain yksi kassa. Vaikka minua ennen oli vain muutama ihminen aikaa meni silti.

Eilenpä ei sitten ollut jonoa kumpaankaan. Heti pääsi äänestämään.

Kun menin suuhygienistille kello ei mielestäni ollut vielä tasan. Kun saavuin odotustilaan toinen asiakas kysyi olenko Laiska Laardisika? Minua oli kuulemma jo kutsuttu. Oops. Nykyään kun hoidossa käytetään jotain soodakonetta suupieleni tulevat mielettömän kipeiksi ja punaisiksi. :(

Käyn suuhygienistillä 1-2 kertaa vuodessa. Käyn aina Dentaalipalvelussa, jonka suuhygienisti on mielettömän mukava. Tällä kertaa maksoi 80€ ennen kelakorvausta.

Biletettiin 7.1. On se ihanaa kun pikkujoulut on ohi ja laumasielut viettävät tipatonta tammikuuta. On väljempää baareissa. Mahtuu istumaan ja tanssimaan.

Kuopion baaritarjonnassa tapahtuu mielenkiintoisia muutoksia. Puikkari avataan helmikuun alussa uudistuneena. Ja maaliskuussa avautuu kokonaan uusi viihdemaailma Ilona. Entisen Hilan, Tavarameren ja viimeisimpänä sporttibaarin tilalle. Saa nähdä onko tiedossa mitään kivaa (tanssittavaa) kolmekymppisille. Ainakin Ilonan ikäraja tulee olemaan viikonloppuisin 24.


Taisipa vakituinen postinjakaja palata lomaltaan eilen, kun pitkästä aikaa maksikirje tuotiin kotiin asti. Alkaa mennä hermot jatkuvaan postissa ravaamiseen. Varsinkin kun pari kertaa lähetys ei ole edes ollut postissa vaikka olisi pitänyt! Viimeksi eilen maksia ei löytynyt. Ja surullisenkuuluisa kaulakoruni oli toisen kerran saapuessaan kirjattuna kirjeenä eksynyt väärään postiin. Ei voisi paljon enemmän olla vaivaa yksittäisestä nettiostoksesta.

Parista eBay-ostoksesta olen huolissani. Bilelaukkua jonka huusin 14.12. ei ole näkynyt. Eikä mekkoa jonka ostin jouluaattona. Mekonkin jälkeen ostettu bolero on saapunut ajat sitten...

Eilen olisi ollut kirppareilla vaikka mitä. Esimerkiksi juuri sellaiset saappaat joita olen etsinyt eurolla. Ja vieläpä minun kokoani. En voinut ostaa sillä olen typeränä tehnyt huutiksessa huudon saappaista. Ja oli kiva tulla kotiin ja huomata hävinneensä huudon vaaleanpunaisesta piposta. Anttilassa olisi ollut vaaleanpunaisia hattuja kolmella eurolla, normaalihinta 16.95€. Normaalihintaista paskaa ei näköjään koskaan kannata ostaa...

Olen huomannut että passikuvien otattaminen kauhistuttaa minua. En vaan uskalla. Taas yksi seuraus koko elämän kestäneestä kiusaamisesta.

Ei kommentteja: