23. tammikuuta 2012

Hienoa Haavisto

Ennakkoäänten jälkeen en uskonut että Haavistolla olisi enää mahdollisuuksia ja suunnittelin jo otsikkoa "Vitun Väyrynen". Siinä vaiheessa kun Haavisto meni ohi piti huutaa... paitsi että se oli silloin vasta ennuste, oops. No totta siitä tuli silti.


Kahden viikon päästä ei liene syytä iloita. Suomessa on liikaa homofoobisia (=piilohomoja) ihmisiä. Pelkään teurastusta.


Lauantaina heitettiin Glorian vessassa SpongeBob Väyrysen mainokset roskiin. Rikollistako?

Kävin tänään Prismassa yli vuoden tauon jälkeen. En ymmärrä miksi Lemmikkiasemalla olivat hyllyt tyhjää täynnä. Ei ollut juurikaan kuivaruokia. Ostin uutta viljatonta kokeiltavaksi, kun kuulemma Applawsin kuivaruoka on tappanut monia kissoja. Että uskaltaako sitä enää ostaa? Syötän kyllä vanhat loppuun.

Kävin Maxi-Makasiinissakin, kenties vasta toisen kerran elämässäni. Eksyin ensin. Vihaan aika paljon sitä että kävelykatu autotien vieressä loppuu yhtäkkiä, ja mikä parasta ei jatku edes toisella puolella tietä... Olin etsinyt kiva-aiheista kansiota ties kuinka monesta kaupasta, vasta tuolta löytyi kissoja. Sekä halpoja pinkkejä henkareita.

Ei kommentteja: