26. tammikuuta 2012

Miksi teinit ovat niin tyhmiä?

Eräs idioottipentu oli kopioinut materiaalia suoraan Twilight-blogistani. Jopa mielipidekirjoitukseni, puhumattakaan kuvista (kaistavarkaus) ja affliatelinkeistä (hah!). Huomautin asiasta ja sain vastauksena:

jos et halua etten enää käytä sivujesi sisältöä, voit ilmoittaa siitä asiallisesti yksityisellä viestillä tai sähköpostitse, mikä on huomattavasti kypsempää kuin se, että tulet tänne määräilemään niin että kaikille tulee paha mieli.

Onhan se ihan kamalaa MÄÄRÄILYÄ kun kiellän tuotosteni varastamisen. Ja jos joku on oikeutettu pahaan mieleen niin kumpi, uhri vai varas?

Huvittavinta on että tämän kyseisen latvalahon "omilla" sivuilla lukee: Kopioiminen ja sivujen matkiminen ehdottomasti KIELLETTY! Juuh...

1 kommentti:

Mikko kirjoitti...

Eikä pelkästää tyhmiä mutta röyhkeitä kanssa. Ei mullakaa sinänsä olis mitää sitä vastaa, että ihmiset kopiois vaikka kokonaa mun tekstejä tai kuvia kunhan a) pyytäisivät siihen luvan ja b) mainitsisivat alkuperäsestä kirjoittajassa lainauksen yhteydessä. Suomen pitäis olla tietoyhteiskunnan kärkimaita, vaan tekijänoikeustietous on ihan retuperällä.