21. marraskuuta 2010

Viikonloppu yksin

Eipä ollutkaan perjantaina työhelvettiä. Olisin voinut tietääkin sen etukäteen jos kollega tekisi työnsä kunnolla, mutta ei. Tekisi mieli käräyttää se luuseri pomolle. Sain jopa pitkästä aikaa nukuttua ennen töitä. Jäi sitten Naisten maailman viimeinen jakso näkemättä. Näin unta jossa luulin soittavani automaattiin. Kirosin lahjakkaasti "automaatin" kertomille tiedoille. Vasta lopussa tajusin että toisessa päässä olikin oikea ihminen. Kerroin sitten hänelle mitä mieltä olen työnantajan eräistä toimintatavoista..

Perjantaina siivosin urakalla. Ensin hiukan imurointia. Sitten puhdistin vessan lattiakaivon ja kiitokseksi siitä Tapsa puri kädestä. Halusi leikkiä kaivosta kaivamillani hiuksilla ja yritin estää... Sitten kissojen vessan pesua. Tapsa pelkäsi todella lattiakaivon päälle muodostunutta vaahtopilveä, hassua. Hyppäsi sen yli, juoksi karkuun ja liukastui kyljelleen... lol. Sitten lisää imurointia, ja lattioiden pesu. Ja hiukan vessanpytyn hinkkaamista. Ja vielä kissojen ruokakuppien alustojen pesu, ja viimein saivat kisut ruokaa. Ovat aina ihan hilkulla kuolla nälkään.



Olle pudotti lattialle vaaleanpunaisen enkelin jonka sain äidiltä syntymäpäivälahjaksi muutama vuosi sitten. Sirpaleiksi meni ja roskiin. Kiitos Olle. :( Vain enkelin pitelemä sydän säilyi ehjänä.

Lauantaina jäi päiväunet väliin kun äiti tuli juuri silloin käymään. Menin sitten aikaisin nukkumaan, yhdeksältä. Katsoin hiukan elokuvaa The Producers ennen kuin uni vei voiton. Jäi sitten katsomatta Renttuakatemian viimeinen jakso mutta eipä haitannut kun tiesin että netissä näkee. Oli muuten aika tylsä jakso. Muutenkaan rentut eivät vedä vertoja Rokkarille morsiammelle.

Tänään sunnuntaina makoiltiin sängyssä Kalin kanssa samalla kun poltin ja konvertoin äidille 24-sarjan jaksoja. Aamiaista tehdessäni Tapsa ja Olle olivat huomaamattani saaneet Kalin ahdistettua nurkkaan. Paskiaiset. Söin sitten aamupalaa sängyllä Kalin vieressä ja houkuttelin mielessäni kakkapäitä uskaltautumaan hyökkäämään kun minä olen Kalin henkivartijana.

Olin jo pitkään etsinyt kaupoista Apetitin uutuuspakastevihanneksia Nuppuvihannekset. Yllättäen niitä oli torstaina Lidlissä. Muuten hyvä tuote mutta liian pieni pakkauskoko, 300 grammaa ei riitä mihinkään.

Heitin viimein roskiin noin 18 vuotta palvelleen toppatakkini. Niisk. Ikävä on. Kesällähän löysin kirpparilta korvaajaksi 5 euron takin, sitä ehkä raaskii just ja just käyttää.

Keskiviikkona meni totaalisesti hermot Windows Movie Maker-ohjelmaan. Mutta kuulemma kaikissa vastaavissa ohjelmissa on sama ominaisuus... Jos otan jostain videotiedostosta pätkän, laitan sen omaan projektitiedostooni ja tallennan, niin sillä tallentamisella ei ole mitään merkitystä. Jos poistan lähdevideon, se pieni pätkä katoaa myös siitä projektitiedostosta. Ei mitään logiikkaa, kun kyseessä on kaksi täysin eri tiedostoa. Minullahan on periaatteessa työn alla Tehis-video. Pitäisi siis varmaan videon valmistumiseen asti eli vielä muutama vuosi säilöä koneella kaikki 15 kautta ja 331 jaksoa Tehistä. Not gonna happen.

Passi taitaa vanhentua tiistaina enkä ole ainakaan ihan heti uutta hankkimassa. Mihin sitä oikeasti tarvitsisin? Jos viinaa ostaessa kysyvät henkkarit tai baariin mennessä... Niin saattaa jäädä viina ostamatta tai baari vaihtua toiseen, jos huomaavat passin vanhetuneen. Eipä ole taaskaan pitkään aikaan henkkareita kyselty. Enää ei taida tarvita henkkareita edes silloin kun ostaa kaupasta yli 50 eurolla, kun nyt on kaikkialla ne näpyteltävät pinkoodi-laitteet.

Kuopion linja-autoaseman luona mainostavat "uusinta" Dexteriä. Muuten hyvä mutta kuvassa on John Lithgow joka ei todellakaan tähditä uusinta kautta...

Kissa stressaa ja syö psyykelääkettä

OMG NKOTB ja BSB yhteiskiertueelle! Siis WTF?

Ei kommentteja: