22. marraskuuta 2010

Ostoksilla

Kiertelin kirpparilla tunnin. Olisihan tuolla ollut Zhu zhu pets-hamsteri hintaan 13e, lol. Minun taisi maksaa uutena vähemmän. Luulin jo löytäneeni reikäiselle hupparilleni korvaajan kun silmiin osui täsmälleen samanlainen vain pari kokoa isompana, joka kelpaisi kyllä sillä omani on turhan nafti. Viime tipassa huomasin että tuossakin hupparissa oli jo ainakin yksi pieni reikä. Eivät taida olla kovin kestävää laatua. En ihan periaatteesta osta rikkinäisiä vaatteita tai tavaroita vaikka vika olisikin vain pieni. Ostin kyllä sitten toisen takin, syys/kevät työtakiksi menee, 4.50e. Nykyisessä takissani ei ole huppua eikä ollenkaan suojaa tuulta vastaan, tässä uudessa on.

Luontaistuotekauppa Luonnonravinnossa ei ollut Virilon kookosöljyä pienemmässä lasipurkissa, olisi ollut vain litran muovitynnyri jota en suostu ostamaan sen jälkeen kun se kerran homehtui. Cocovin kookosöljyä olisi ollut mutta se on niin hirveän makuista että meni minulla äskettäin viimein roskiin. Yritin sitä ennen käyttää kropparasvanakin mutta aiheutti kutinaa. Tapsalle kyllä maistui.. Toisessa luontaiskaupassa olisi ollut Bionan öljyä, mutten ostanut lähinnä siksi kun purkit olivat ulkopuolelta rasvassa. Ja eihän sitä tietäisi miten pahan makuista tuo uusi minulle tuntematon merkki olisi. Ostin Luonnonravinnosta ruususuolaa kun se on melkein loppu. Onneksi ostin sieltä sillä hinta oli 4.15e kun toisessa kaupassa olisi ollut 4.80e. Käytän suolaa lähinnä vain lantturanskalaisiin, mutta niitä syönkin aikamoisen usein.

Veikkauksella oli vielä viime jouluna kaksi eri joulukalenteria, 5e ja 10e maksavat. Viiden euron oli se aito ja alkuperäinen. Nyt on enää tarjolla vain yksi joulukalenteri, tietysti se kalliimpi. Olin jo aiemmin päättänyt että ostan tänä vuonna ensimmäistä kertaa sen kalliimman, mutta kyllä silti vituttaa tämä ahneus ja köyhien kyykytys. Tuntuikin aika hurjalta pistää kerralla 30e raha-arpoihin. Kaksi joulukalenteria joista toinen veljelle, ja itselleni joululahjaksi Mega-Ässäarpa. Halusin ostaa arvan jossa on suurin mahdollinen päävoitto. Miten ihmeessä malttaa odottaa jouluaattoon asti raaputusta?

Sokos mainosti että heillä on nyt myynnissä Kalpan tuotteita. Eipä ollut kuin vaatteita ja uusinta (keitto)kirjaa. Pitänee siis uskaltautua joskus Pelimieheen asti ostamaan äidin joululahja.

Jalkakylpyaine loppui ja olisin halunnut jotain uutta mutta jäipä ostamatta. Lidlin aine oli hyvää mutta sitä ei siellä enää ole. Rainbown en halunnut ostaa sillä se ei liukene tarpeeksi hyvin veteen. Enpä tiedä pitäisikö tilata Iherbistä.

Tilaamani Hesyn ensi vuoden seinäkalenteri tuli. Kannessa ja heinäkuussa on ihana marsu. Harmi kun Hesyn joulukalenterissa on joka vuosi niin typerän tylsä kuva: heidän ruma toimitalonsa. Kenen idiootin idea sekin on ollut? Joku söpö eläinhän siihen olisi pitänyt pistää.

Ei kommentteja: