30. marraskuuta 2010

Citymarketissa

Kävin maanantaina kampaajalla. Suunnittelin sitäkin vain muutaman kuukauden. Mutta nytpä on päässä jäljellä pelkkää omaa väriä, kun loputkin värjätyt kutrit jäivät kampaamon lattialle. Vielä olisi yksi väripaketti käyttämättä, pitäisi päättää uskaltaako sen laittaa päähänsä vai ei.

Samalla reissulla kävin myös Citymarketissa. Pakkasta oli vajaa 20 astetta ja kävelin molempiin suuntiin. Salaa toivoin että onni potkaisisi ja luontaistuotekaupassa olisi Virilon kookosöljyä. Ja siellä oli! Kaaoksen eli muuton keskellä yksi yksinäinen purkki. Sittarin puolella oli (halvempaa) Bionaa, pitää varmaan joskus uskaltaa kokeilla.

Vuosi sitten sain työnantajalta joululahjaksi Citymarketin 50 euron lahjakortin. Onko niin hyvä säkä myös tänä jouluna vai tuleeko vain jotain tavallista tavarakrääsää? Niin tai näin, niin kauan kun on toivoa lahjakortista en hirveästi raaski ostaa mitään Sittarista.

Kalpa-tuotteita oli paljon erilaisia, mutta ei tietenkään juuri niitä joita olisin halunnut. Kalpa-Kimblekin oli. Olen halunnut Kimblen pitkään, ja jostain syystä tuo Kalpa-versio on halvempi kuin tavallinen. Tosin ainakaan takakannen kuvan perusteella Kalpa-Kimblessä ei ole Kalpa-väritystä vaan ihan normaali.

Halusin Sittarista periaatteessa vain yhtä tuotetta, suolattuja manteleita. Niitä jopa oli hyllyssä muutama purkki. Sen unohdin katsoa olisiko ollut jotain kivaa jalkakylpy-ainetta.


Amazing Race siirtyy lauantaille. Kenenhän idiootin idea sekin oli? PRKL.

Huok. Kylläpä toivonkin että Kuopioon tulisi Ruohonjuuri. Enää ei ole edes nettikauppaa. Esimerkiksi Clipperin teitä on monessa kuopiolaisessa kaupassa, mutta ei tietenkään juuri sitä makua mitä haluaisin (valkoinen tee + sitruuna).

Tein Zooplussan tilauksen sunnuntaina eikä se ole vieläkään lähtenyt matkaan. Outoa. Aina aikaisemmin on lähetetty viimeistään seuraavana päivänä. Onkohan niillä muka joku jouluruuhka?

Ei kommentteja: