15. marraskuuta 2010

Jälleen villi viikonloppu

Lauantaina tappelua pesukoneen kanssa... Ensin se veti itsensä täyteen vettä ja lopetti. Suostui jopa linkoamaan sitten. Teki siis kaikkea muuta kuin pesi. Giggeli keksi että voisi kokeilla toista ohjelmaa, ja sitten se toimikin. Sai viimein puhdasta pyykkiä, eikä vain hyvin lingottua ja märkää likaista. Saa nähdä mitä seuraa kun yrittää seuraavan kerran pestä. Räjähtää varmasti koko paska.

Lauantaina jäi kananmunat ostamatta Veljmiehestä, kun joku työntekijä oli rakentanut niiden eteen barrikaadin leipäkoreista. Varmaankin kolesterolikauhuinen ja kananmunakammoinen se tyyppi... Minähän syön kolme voissa paistettua kananmunaa päivässä. Ostan aina vain 15 kappaleen pakkauksia, muut eivät riittäisi mihinkään.

Viime viikolla Olle oksensi matolle ja lakanalle. Yöllä tietysti heräsin siihen kun se oksensi kaksi kertaa, ja aamulla oli kiva ylläri huomata lakanalla kasa oksennettua kissaruokaa. Olle on aikamoinen kauhukakara nykyään, koko ajan hyökkimässä äitinsä kimppuun. Ei oikein tykkää kun minä alan läpsiä takaisin...

Unohda hedelmät ja laihdu! Rasva ja vihannekset ovat hyvä yhdistelmä. Kuva on kuin mun lautaselta...


Tänä viikonloppuna on tiedossa siivousta (pesen lattiat Giggelin Etelän matkan kunniaksi), ja nykyään harvinainen äidin vierailu. Äidin kaihileikkaus on joulukuun alkupuolella.

Katsoin viimein Sinkkuelämää 2-elokuvan. Se oli juuri niin paska kuin pelkäsinkin, ei mitään päätä eikä häntää koko paskassa. Onko aina pakko pilata kaikki? $$ On. $$ Ensimmäisestä elokuvasta en periaatteessa tykännyt mutta käytännössä kyllä. Jatko-osa sen sijaan oli täyttä paskaa.

Ei kommentteja: