6. marraskuuta 2010

Sähkökatko hajotti näytön

Pyhäinpäivän kunniaksi sähköt menivät poikki kahden maissa iltapäivällä. Onneksi ei ollut vielä pimeää, luinkin sitten loppuun Mustan tikarin veljeskunta-sarjan kolmannen osan Herätetty rakastaja. Olin aika yllättynyt kun niin moni hahmo kuoli kirjan loppupuolella. Milloinkahan neljäs osa ilmestyy suomeksi? Jos meinaisin sen englanniksi lukea niin pitäisi kaukolainata (ja jono on pitkä, 4 kirjaa ja 16 varausta) tai ostaa omaksi. Sähkökatko kesti lopulta tunnin verran.

Tietokoneen näyttö on jo jonkin aikaa ollut hajoamassa. Sillä meni yleensä kauan aikaa avata itsensä. Tänään sähkökatko sai sen lopullisesti sekaisin, tikitti vaan koko ajan valo välkkyen eikä avautunut ollenkaan. Onneksi sain käyttööni Giggelin varanäytön.

Tiistaina saapui Ebaysta ostamani kissojen joulukalenteri. Olin ajatellut että avaan luukun kolmen päivän välein, että jokainen kissa saisi herkun. Mutta yllättäen ja sopivasti kalenterissa näyttääkin olevan juuri kolme herkkua jokaisessa luukussa. Suomessa myytävissä kalentereissa on ollut vain maitonappeja jotka eivät kissoille maistu. Tässä pitäisi olla jotain muuta, saa nähdä kelpaako kissoille.


Joitakin kuukausia sitten metsästin Kuopiosta tuollaista syvemmän mallista teepussinalusta, mutta eipä juuri silloin löytynyt mistään. Nyt oli Ebayssa oikean mallinen ja vielä kissa-aiheinen. Karkkipäivä-blogista huomasin että tällainen alunen on kätevä mineraalimeikkipohjalle. Tykkään tuosta blogista hirveästi vaikka en edes meikkaa.


Löysin Ebaysta viimein myös Guinness-mukin, mutta se oli niin kallis että jäi tilaamatta. Harami.


Nyt on ilmestynyt Dexter-lautapeli. Tapetaan ihmisiä ja yritetään olla jäämättä kiinni...? Kas kummaa että peli on jopa K17.


Katselin jokin aika sitten viimein ensimmäisen kerran Aladdin-elokuvan alkuperäisen eli englanninkielisen version. Voisin melkein sanoa että Vesa-Matti Loiri oli parempi Hengen äänenä kuin Robin Williams! Tai ehkäpä suomennos vain on niin hauska.

Tänään tein ensimmäisen kerran kotona itse Caipiroskaa kun tajusin että sellainenkin on mahdollista. Eilen ostin limen, ja vodkaahan minulla jo olikin... lol. Ei vaan taida olla vodkassa enää potkua kun pullo on ollut avattuna iät ajat.

Vapaa viikonloppu...

Ei kommentteja: