11. lokakuuta 2010

Shoppailua pitkästä aikaa

Kuopion Kontti muuttaa tämän viikon jälkeen pois keskustasta joten kävin siellä tänään viimeisen kerran. Kaikki tuotteet olivat puoleen hintaan mutten silti ostanut mitään vaikka olisi ollut esimerkiksi kivoja kissakoristeita. En ostanut kirppariltakaan vaikka yksi takki hintaan 2.50e houkuttelikin.

Halloween-bileet ovat taas tiedossa kuun lopussa. En edes tiedä menenkö sinne mutta ostin silti Käherrystarvikkeesta varmuuden vuoksi kissa-setin, 7.50e. Pukeudun mustaksi kissaksi jos menen, minulla on valmiiksi aiheeseen sopivat käyttämättömät käsineet. Mustaa peruukkia en oikein haluaisi laittaa, käyttämätön blondi-peruukkikin olisi. Haluaisin silti uuden, lyhyemmän peruukin. Mutta enpä taida raaskia ostaa. On muutenkin outoa panostaa rahallisesti maksimissaan yhteen ainoaan iltaan vuodessa. Köyhällä ei ole niin hirveästi varaa laittaa tällaisiin turhuuksiin.


Syy miksi en Halloween-bileisiin menisi on tietysti se etten ole tippaakaan sosiaalinen ihminen. En vain kuulu sinne hauskaa pitävien ihmisten keskelle, jonnekin nurkkaan yksin murjottamaan... Halloween-asunikin jää aina ns. puolitiehen. Muut ovat niin hienoina.

Sokokselta löytyi kiva Kiroileva siili-jääkaappimagneetti, 2.50e. Noita oli aiemmin Anttilassa kalliimmalla ja en silloin löytänyt noin kivaa kuva-aihetta (No onko jotaki ruokaa?! Mullon aiva saatanammoinen näläkä!). Anttilasta uudet pökät (3.60e) lasten puolelta jotka olivat jopa vieläkin alennuksessa (onneksi sillä unohdin taas että minulla olisi ollut -20% alennuskuponki) ja mansikkasuihkugeeliä. Anttilaan oli nyt tullut pin-koodia kysyvät maksupäätteet. "Kiva" että pitää itse vetää plussakorttikin siinä laitteessa... Kohta ovat kassaihmiset työttömiä? Mihin tämä maailma on menossa? Mäkkäristä hain ruokaa, salaattia ja juustohampurilaisen kuten aina.

Olen onnistunut lihomaan sillä söin itseni viime viikolla ähkyyn monena päivänä. Krapulasyömiset jäivät vähän päälle... Kukapa sitä ikinä mitään muuta syömistä kaipaisikaan kuin meetvurstia, juustoa ja paistettuja nakkeja? Voi possupoloiset.. Niisk.

Viikonloppuna sain viimein katsottua Teho-osaston kolmannen kauden loppuun. Markin pahoinpitely tuli minulle täytenä yllätyksenä, en muistanut että se tapahtuisi jo silloin. Enää vaivaiset 12 kautta jäljellä! Saw-elokuvista katsoin ensimmäisen, eli 5 vielä pitää katsoa ennen kuun loppua ja Saw 7:n ensi-iltaa. Milloin sen menee katsomaan onkin jo ihan toinen asia.

Ei kommentteja: