28. lokakuuta 2010

Halloween-asuni: Musta kissa

Musta venepääntie-halpismekko jonka ostin Ebaysta muutama kuukausi sitten, maksoi postikuluineen noin kympin verran, uutena siis. Laatu on huono ja mekko haisee hirveälle pesusta huolimatta. En ole vielä kertaakaan käyttänyt, saa nähdä saanko ängettyä lauantaina päälle asti.


Mustat kissakäsineet jotka ostin pari vuotta sitten kenties Amazonista ja joita ei myöskään ole vielä käytetty. Oli tarkoitus yhdistää ne kahden vuoden takaiseen Halloween-asuuni mutta se jäi tekemättä. Ovat aika epäkäytännölliset ja epämukavat.


Musta kissa-choker jonka ostin Ebaysta viime viikolla. Ehti onneksi hyvin Halloweeniin. Ebayssa oli paljon erilaisia kissa-chokereita, tämä oli toiseksi halvin ja ainoa jossa riipus on musta. Ja mielestäni nätein.


Lisäksi: blondi "Barbie" peruukki jonka ostin myöskin parisen vuotta sitten Amazonista ja jota en ole käyttänyt. Mustat kissankorvat aiemmin ostamastani kissasetistä, ja kenties häntäkin. Rusettia en laita, sen korvaa tuo choker. Mustat sukkahousut ja verkkosukat. Saappaat.

Tämä on tämän blogin tuhannes postaus. Onnea, minä!

Ei kommentteja: