31. lokakuuta 2010

Halloween-bileet 2010

Halloween-bileet sujuivat yllättävän hyvin, tiettyyn pisteeseen asti. Olin ajat sitten päättänyt että menen paikalle taksilla kun en halloween-varusteissa bussiin asti uskalla mennä. No uskalsinpa kuitenkin. Vasta bussista pois lähtiessä huomasin että siellä oli ollut toinenkin tyyppi halloween-asussa. Voipi sanoa että halloween-asusteissa saa kyllä aivan helvetisti huomiota osakseen kun kävelee kaupungilla. Kaikki kääntyvät ihmeissään katsomaan. Minä kun tykkään ihmisten huomiosta niin älyttömästi...

Kävelin siis keskustasta juhlapaikalle. Olin perillä hiukan viiden jälkeen eli myöhässä. Luulin että paikalla olisi jo paljon porukkaa, mutta vasta yksi henkilö oli saapunut. Näiden bileiden oli olevinaan tarkoitus olla hiukan pienimuotoisemmat mutta lopulta meno oli samanlaista kuin aina aikasemminkin.

Juttelin jopa illan aikana muutaman ihmisen kanssa. Esimerkiksi tyypin kanssa joka vuosi sitten oli pukeutunut Umbrellan työntekijäksi. Tuleva eduskuntavaaliehdokaskin oli paikalla mahtavasti maskeerattuna. Yksi asia ihmetytti. Aikasempina vuosina vieraat ovat olleet aina upeissa kauhu/halloween-asuissa. Tällä kertaa lähes kaikki olivat tavisvaatteissa. En tajua. Kuka tästä pukukoodista päätti ja miksei siitä minulle kerrottu?

Yhtä asiaa en todellakaan ymmärtänyt. Suurin ongelma tällaisissa kotibileissä on aina se että paikalla on parikymmentä viinaa juonutta ihmistä mutta vain yksi vessa. Illan loppuvaiheessa vessan ovi oli auki ja pari tyyppiä jutteli siellä. Siis vain jutteli. Kysyin voisinko päästä vessaan olettaen että tietysti. No eipä käynyt kun kuulemma he eivät voi jutella missään muualla kuin vessassa!?! Jos kerran vessa on juttelupaikka niin ilmeisesti olohuone on pissimispaikka. Yksi ihminen ehdottikin että menisin (kostoksi) pissimään kukkaruukkuun.

Jokainen solu minussa sanoi että kannattaa lähteä kotiin heti kun keskustaan asti päästään eikä mennä jatkamaan iltaa muiden mukana. Olivat näet menossa keski-ikäisten junttikapakka Anturaan laulamaan karaokea ja ties milloin sieltä pääsisi halloween-bileelliseen tanssipaikkaan asti. Noh enpä ollut Anturassa kovin kauaa vaan lähdin. Bussi oli mennyt muutamaa minuuttia aikaisemmin eli valitsin lähtöni ajankohdan huonosti. Kotona olin ennen keskiyötä.


Saa nähdä miten käy sen Saw 3D:n kanssa. 3D-lasit aiheuttavat kuulemma silmäsärkyä, päänsärkyä ja pahoinvointia sekä ovat tietysti helvetin epämukavat. Eivätkä välttämättä mahdu omien silmälasien päälle. Ja rahojako ei edes saa takaisin jos ei pysty ollenkaan näkemään leffaa?? Hitto kun en tajunnut tätä asia aikaisemmin niin olisin jättänyt liput ostamatta. No onpahan ainakin ainoa 3D-leffa jonka edes yritän mennä katsomaan.

1 kommentti:

Nunt kirjoitti...

Voi myös käydä niin, että istut teatterissa lasit päässä ja ihmettelet, että mitä hienoa tässä nyt muka on? Minulle kävi noin Lontoossa Avatar 3D:n kanssa, jota mies halusi katsomaan. Liput maksoivat lähes 20 euroa kappale.

Mä en näe 3D-efektejä. Olishan mun pitänyt se arvata etukäteen, enhän ole koskaan onnistunut näkemään stereogrammikuviakaan... Näin leffan ihan lopussa ne efektit kahdesti noin sekunnin ajan, sen verran että tajusin, että oli mennyt rahat ihan hukkaan varsinkin kun leffa itsessään oli ihan paska. No, miehen mielestä se oli ollut todella hieno, visuaalisesti.

Mua vitutti kuin pientä oravaa, jonka käpy on jäässä.