24. lokakuuta 2010

Joulun tuloa ei voi estää?

7. lokakuuta oli jo Lidlissä joulukalentereita ja -suklaita. Kohta kai joulukamaa aletaan myydä juhannuksena...

Tein jokin aika sitten jopa jotain ruokaa, karppien kesäkurpitsa-"lasagnea". Harmi vaan etten voi sietää teollista jauhelihaa, yök. Mietinkin millä jauhelihan voisi korvata seuraavalla kerralla. Ajattelin pekonikuutioita, mutta niitä taidetaan myydä vain turhan pienissä paketeissa.

Tapsa teki tänään kivan tempun. Kun otin kaapista pois kissanruokalaatikon sen oli ihan pakko hypätä kaappiin laatikon paljastamaan pieneen tilaan. Sieltä pois tuleminen ei ollutkaan ihan helppoa ja se pudotti samalla jalalleni kissaruokatölkkejä. Jalaka on nyt pikkuisen kippee. Olle tiputti pari päivää sitten kissojen ruokalautasen, särö tuli ja lasinkeräykseen meni sekin Helsingin tuliainen. Onneksi ostin yhden ylimääräisen.

Sain kaikki kuusi Saw-elokuvaa katsottua jo viikkoa ennen viimeisen osan ensi-iltaa. Voin vain todeta että edelleen Saw 3 on mielestäni huonoin noista, pitkä ja tylsä kuin nälkävuosi. Kuutosesta en muistanut paljon mitään, mutta nyt sekin on toivottavasti tuoreena muistissa. Toivon todella että Saw 7 tulee heti ensi-iltanaan myös Kuopioon asti, sillä tiedän tarkasti päivän jolloin haluaisin mennä sen katsomaan.

Kaikista lukemistani vampyyrikirjasarjoista voiton vie Mustan tikarin veljeskunta. Sarjan ensimmäinen osa oli minulle hiukan liikaa, mutta toiseen rakastuin. Ja nyt luen kolmatta, jossa on pääosassa Bella-vampyyri...

Oli kaunis ja tuuleton yö. Täysikuu loisti taivaalla kirkkaana ja pelottavana...


Ei kommentteja: