4. lokakuuta 2010

Biletys maximus

Darkshadow's-kissalan uusi ylpeys: Tino.



Kolmen kopla. Seuraavat toisiaan joka paikkaan.


Gloriassa Sherry meinasi missata lauluvuoronsa. Oli mennyt vessaan jo pari biisiä aikaisemmin kun hänen vuoronsa sitten tuli. Juontaja oli jo kaksi kertaa pyytänyt kun ajattelin ettei vessassa voi niin kauan kestää. Menin sitten etsimään ja siellähän Sherry oli vessan ulkopuolella juttelemassa tuttujensa kanssa. Ei ollut edes ehtinyt vessaan asti. Huusin sitten että sun lauluvuoros, alahan juosta...

Ehkä olisi muuten mentykin muualle kuin Onnelaan ellei minulla olisi ollut kahta ilmaiskuponkia, jotka jopa kelpasivat. Toinen oli peräisin Giggelin opiskelijakalenterista ja toinen City-lehdestä. Taisin juoda yhteensä peräti kolme Caipiroskaa. Kotona olin kahden maissa.

Ainakin tuli tanssittua tarpeeksi sillä jalat ja perse olivat kipeät. Krapulaa ei ollut minkäänlaista. Sain nukuttua yllättävän hyvin ja pitkään. Heräsin monta kertaa mutta aina nukahdin heti uudestaan. Yhdeltätoista heräsin ja söin sitten ja kattelin töllöä. Frasierin jälkeen nukuin vielä pari tuntia ja nousin sängystä viimein viideltä iltapäivällä, lienee jonkinlainen ennätys.

Ei kommentteja: