18. kesäkuuta 2010

Resident Evil Zero läpi

Resident Evil-projektini edistyy. Pääsin tänään Resident Evil Zeron läpi. Easyllä. Enkä edes kuollut kertaakaan. Lopussa ammukset olivat vähissä ja pidin kuningattaren kurissa pelkällä pistoolilla.

Tilanpuute oli koko ajan hirveä ongelma. Enpä muista että aiemmin olisi Zeron kanssa tuollaisia hankaluuksia ollut, mutta niin kai sitten. Pahimmillaan Rebecca kohtasi vihollisia kun mitään asetta ei ollut mukana. Eniten ahdistaa kuitenkin se ettei koko ajan saa tallentaa niin kuin Resident Evil 4:ssä.

Pelin loppupuolella tapettuani tyrantin ja pelattuani kauan tallentamatta etsin epätoivoisesti tallennuspaikkaa mutta päädyinkin juuri sinne minne en halunnut päätyä eli paikkaan jossa sammakko söi Rebeccan eräällä pelikerralla vuosia sitten. Ilmestyi kuvaruudun ulkopuolelle ja Rebecca oli mennyttä. Siksi minulla on aina nykyään hirveä paniikki päästä äkkiä pois siitä huoneesta. Huonoja kokemuksia. Vaikka sekoilin kunnolla tälläkin kerralla sammakko ei onneksi ehtinyt/ilmestynyt.

Oli kyllä ihan turhaa pelata sillä lopussa ei edes kerrottu arvosanaa tai aikaa. :( Enpä muistanut ettei Zerossa ainakaan easyllä kerrota mitään. :(

Seuraavaksi Resident Evil Remake, jota en ole koskaan pelannut läpi ns. alusta alkaen.

Ei kommentteja: