10. kesäkuuta 2010

Facebookin pelit

Ehkä suunnilleen vuosi sitten aloin pelata Facebookin peliä Farmville. Enhän minä Facebookissa muuta teekään kuin pelaan pelejä... Pelasin pelkästään Farmvilleä pitkään. Kohtuullisen vaikeaa se oli ilman kavereita/naapureita. Pelasin siis kaiken aikaa kaikkein pienimmällä maapläntillä. Pääsin silti nousemaan peräti tasolle 42 asti.

Minulle syntyi pelin aikana muutamia tavoitteita. Alussa ja varmasti lopussakin halusin erityisesti kaikki mahdolliset erilaiset eläimet. Ilman naapureita se ei vain tietenkään onnistunut. Lopulta minulla oli farmilla näitä lajeja: kana, lehmä, sika, hevonen, sorsa, vuohi, lammas, kissa. Viimeksi mainitun sain jopa ja viimein ostettua itselleni seteleillä.

Halusin myös saada ostettua itselleni miljoonan maksavan rakennuksen, villan. Ja päästä tasolle 33 asti jotta saisin istutettua kolmen xp:n herneitä. Monen monta villaa myöhemmin oli todettava että Farmvillen aika oli ohi..

Farmvillessä kannattaa tietysti vangita pelihahmonsa aloituspaikkaan keskiruutuun esimerkiksi heinäpaaleilla. Tyyppi hoitaa peltotyöt huomattavasti nopeammin telepaattisesti, paikallaan pysyen.

Farmvillen jälkeen seurasi toinen Zyngan peli, Petville. Tällä hetkellä olen lopettamaisillani senkin pelin pelaamisen. Olen peräti tasolla 52. Lemmikkini Ripulipaska on tietysti sininen kissan ja pupun sekoitus. Äskettäin Ripulipaskalta loppui ruoka ja se on rankkurin luona, josta en ole ainakaan vielä lunastanut sitä takasin..

Mitähän seurasi sitten... Varmaan eri firman eli Playdomin pelejä. Monta peliä lopetin heti alkuunsa. Jotain ravintolapeliä ei edes voinut pelata ollenkaan ilman yhtäkään kaveria, buuu. Paria muutakin farmipeliä pelasin vain muutaman päivän ajan.

Sim city-kopio Social City on kaiketi kohta ainoa peli jonka pelaamista jatkan. Kaupungin rakentaminen on kivaa. Siinä ei vaan ole mitään järkeä että kaupungin pitää olla täynnä leisure-rakennuksia. Kaupunkini nimi on luonnollisesti pitkää perinnettä noudattaen Paskahuussi. Ehkäpä Ripulipaskakin asuu siellä?

Into Big City Lifeen lopahti kun sitä vaikeutettiin aloittamiseni jälkeen. Töitä on vähemmän ja monta kertaa huonommalla palkalla kuin alussa. Ja muut tehtävät täydentyvät paljon hitaammin kuin ennen. Ei mitään järkeä. Joten loppuipa sekin lysti lyhyeen, vaikka virtuaalibilettäminen ison kaupungin sykkeessä olikin aivan helvetin hauskaa eli pelkkää hiirellä klikkailua. Eipä tarttis enää poistua omasta asunnosta ollenkaan..

2 kommenttia:

Nunt kirjoitti...

Olen ihan tietoisesti välttänyt näitä FB:n pelejä, olin joskus kaaauan sitten koukussa sellaiseen sivustoon kuin neopets.com (pokemon-klooni), ja lopettamisen jälkeen totesin, ettei ikinä enää noita ikuisuuspelejä.

aliisa kirjoitti...

Rakastan noita sun hahmojen nimiä :D