1. kesäkuuta 2010

Resident Evil-haaste

Päätin tuossa jokin aika sitten että pelaan läpi kaikki omistamani Gamecuben Resident Evil-pelit oikeassa aikajärjestyksessä. Eli ensin Resident Evil Zero, sitten Remake... sitten varmaan puolet Resident Evil 3:sta, sitten RE 2, sitten loput RE3:sta... Oikeasti haluaisin pelata vain Resident Evil 4:ää, mutta... Code Veronica saattaa kyllä ainoana jäädä kokonaan pelaamatta. En voi sietää sitä peliä. Phyi yäk yrjö. Harmi sillä rakastan Clairea.

Olen jopa jo saanut aloitettua Resident Evil Zeron. Easyllä tietysti. Ihme kyllä kontrollit eivät nyt tunnukaan kovin vaikeilta kun en ole pelannut pitkään aikaan RE4:ää. En ole vielä onnistunut kuolemaan kertaakaan. Eteneminen on ollut turhan hidasta kun kirjoittamani läpipeluuohje tuntuu olevan täynnä virheitä. Ilman läpipeluuohjettahan en suostu koskaan ottamaan askeltakaan missään pelissä.. Ahdistaa kun tallennussysteemi ei ole sama kuin RE4:ssä vaan pistäisi pikkuisen vituttamaan jos kuolisi ja edellisestä tallennuksesta olisi paljon aikaa. Mielettömän pieni tavaratila aiheuttaa myös "pientä" turhautumista.

On vaan taas tullut mieleen se kun silloin niin monta vuotta sitten aioin kirjoittaa neliosaisen fan fiction-tarinan Rebeccasta ja Billystä. Ensimmäisessä osassa olisi ollut Zeron tapahtumat, toisessa Remaken, kolmannessa pako Raccoon Citystä.. Vaikka tarina oli lähes kokonaisuudessaan valmiina päässäni onnistuin aikoinaan kirjoittamaan vain ensimmäisen osan alun. Kaikki jää aina tekemättä.



Ei kommentteja: