17. kesäkuuta 2010

Lisää töitä

Ei saatu asuntoa, vaikka näytössä ei ollut kuin muutama ns. ruokakunta. Ilman kissoja olisi varmaan ollut aika hyvät mahikset. Vähän tuntuu siltä että kissojen takia saattaa jäädä koko asunto saamatta. Oikeastaan ensimmäistä kertaa olisi nyt hirveä hinku isompaan asuntoon, kun näki millainen se vaihtoehto olisi.

Sain lisää kesäloman tuurausta. Kahdessa osassa, joista jälkimmäinen on lähes koko elokuun. Olipa hyvä että satuin juuri nyt pomolta kysymään, hän oli nimittäin jo laittanut minut työvuoroon ensi viikolle kysymättä/ kertomatta minulle..

Helsingin reissu siirtyy siis taas..

Eilen päiväuniaikaan näin painajaisen jossa olin kannibaali-psykopaatti murhaaja Hannibal Lecterin panttivankina. Ensin hän viilsi kättäni veitsellä ja meinasi sitten raiskata minut mutta heräsin. Toissa yönä oli astetta pahempi kauhukohtaus. Luulin kuolevani jos hengittäisin, ja sydän löi miljoonaa. Nousin istumaan henkeä haukkoen ja otin pöydältä käteeni silmälasit, jotta saisin kosketuksen todellisuuteen.. Yksi tämän aamun unista oli yhdistelmä Resident Eviliä ja parhaillaan lukemaani vampyyrikirjaa Merkitty. Olin jossain isossa, loisteliaassa ja sokkeloisessa kirkossa. Pelkäsin törmääväni zomppareihin ja etsin aseita..

Viime aikoina ongelmani on ollut unettomuus tai pikemminkin vinksallaan oleva unirytmi. Yöllä saatan nukahtaa vasta kolmen maissa ja herään usein virkeänä aamulla 7-9 aikaan. Menee parikin tuntia ennen kuin saan taas nukuttua ja sitten keskellä päivää kyllä nukuttaisi..

Kali naukuu nykyään oudosti aina kun aivastan. Yleensä se on silloin nukkumassa ja ikäänkuin protestoi häiriötä. Kuulemma teki sitä jo edellisessä kodissa ja se on lähinnä kysymys "onko jokin hätänä?" Kumma kyllä naukuu vain silloin kun minä aivastan..

Olen viime aikoina tykästynyt Rekorderligin (ihan liian vaikea nimi) kevytsiidereihin. Mustikka-sitruuna vaikutti ajatuksena aika oudolta mutta on mielestäni todella hyvää. Sitruuna tuo kirpeyttä eikä siideri maistu niin makealta kuin muut. Myös vadelma-karambola on hyvää. Ja noissa siidereissä värikin on aivan ihana..

Kuvia kissoistani sekä kuvia Kuopiosta by Giggeli

Ei kommentteja: