10. kesäkuuta 2010

Kuulumisia

36 päivän työputki päättyi maanantaina. Olenko nyt siis jopa "kesälomalla"? Helsinkiin mennään kenties ensi viikolla, mutta vain päiväksi. Risteily on unohdettu toistaiseksi, aikatauluttaminen olisi liian vaikeaa. Ja liekkö Tapsa selviäisi hengissä hoitoon viemisestä.

Biletysmahdollisuudet näyttävät tämän kesän osalta todella heikoilta. :( :( :( Syntymäpäiväni osuu harvinaisesti lauantaille mutta olen silloinkin töissä. :(

Asuntorintamalla nirsouteni jatkuu mutta kohde vaihtui. Mieluummin otan 60 neliöisen edullisen kämpän ilman lasitettua parveketta kuin 40 neliöisen ylihintaisen lasitetulla parvekkeella. Tärkeimmät kriteerit ovat siis koko ja hinta. En tarvitse remontoitua tai huippuvarusteltua asuntoa, kunhan tilaa olisi. Juu, miksei ole olemassa halpaa isoa kaksiota jossa on lasitettu parveke ja jossa sallitaan eläimet?? Pitäisi vaan suosiolla tyytyä pikkuruiseen ja hirmuhintaiseen.. Ei vaan järki salli sitä että suostuisin maksamaan 40 neliöisestä asunnosta yli 500e.. 50 neliöinen olisi varmaan jo ihan kivan kokoinen. Harmittaa kun erääseen edulliseen 58 neliön kaksioon ei sallita eläimiä. Mutta niin se vaan on, kissat ovat suurin rajoite.

Pistin äidin lukemaan vampyyrikirjan Vitsaus. Mainostin sen olevan kuin Robin Cookin kirja, paitsi että tällä kertaa virus joka uhkaa levitä onkin vampirismi. Enpä arvannut miten vahva vaikutus kirjalla olisi äitiin. Lainasin äidille kirjastosta myös Houkutuksen, jonka hän on halunnut lukea pitkään. Saa nähdä haluaako lukea seuraavatkin osat. Varmaan ainakin haluaa nähdä leffan.

Onkohan New Kids on the blockin vuoden 1990 Providencen konsertti No more games live julkaistu dvd:llä jossain Aasiassa? Ainakin Youtubesta löytyy konsertti hyvällä laadulla tältä käyttäjältä. Latasin parhaat biisit koneelle, jospa saisin konsertin joskus myös dvd:lle. Netistä löytyi kyseinen konsertti myös mp3-muodossa. Kyllä kelpaa elää menneessä... Olen kyllä viimein hiukan tullut kohti nykypäivää. Youtubessa on hauskaa katsoa New Kidsien paluun jälkeisiä konserttitaltiointeja. On ne tyypit pikkuisen vanhenneet... Olivat silloin 20 vuotta sitten pelkkiä vauvoja. Vieläkö Donnie ehtii jatkaa näyttelemistä NKOTB:n paluun jälkeen?

Jokin aika sitten näin unen jossa Giggeli oli lähdössä avaruuteen turistina. Unen alussa meinasin myöhästyä bussista, bussi meni ohi kun olin vielä kaukana pysäkistä. Juoksin ja ehdin mutta vain siksi että Giggeli oli jo bussissa ja pyysi kuskia odottamaan minua. Kuopion linja-autoaseman viereen oli rakennettu avaruussukkulan lähtöalusta. Pelkäsin että raketti räjähtäisi.

Yhden päivän paras uutinen oli se että Teho-osasto alkaa alusta MTV3:lla ma 21.6. klo 18. <3 Tosin jostain kumman syystä kaksituntinen ensimmäinen jakso puuttuu ohjelmistosta..

Rupesin katsomaan 24-sarjaa alusta asti. Eihän minulla menekään alle jakso per päivä-tahdilla kuin noin seitsemän kuukautta että ehdin viimeiseen eli kahdeksanteen kauteen asti.

Nuorempi mies lyhentää naisen elämää 20 prosenttia :(

Numero 11 on pyhä

Kissakaveria ei jätetä

Ei kommentteja: