8. joulukuuta 2008

Zooplus

Olivia kunnostautui kaatamalla nimpparikukkien maljakon peräti kolme kertaa. Kiva vedenpaisumus. Tabitha puolestaan teki todella viisaan tempun. Se työnsi tassunsa syvälle videon kasettiluukkuun ja jäi jumiin. Se puri minua kun yritin irrottaa tassua ja naukui surkeana. No lähtipä viimein irti. Vatipää.

Nykyään tilaan kissoille ruuat Zooplus-nettikaupasta. Hinnat ovat huomattavasti halvemmat kuin Kuopion eläinkaupoissa. Kissojen suosikki Miamor maksaa vain 50 senttiä pussi. Viimeksi ostin kisuille myös patteripedin, mutta eivätpä nuo ole vielä siitä innostuneet.

Parasta on tietysti se että tavarat tuodaan kotiin asti - ilmaiseksi, jos tilaa tarpeeksi isolla summalla. Tilaukset ovat tulleet perille tasan viikossa. Kaikki ostokset karruttavat bonuspisteitä joilla saa ilmaista tavaraa. Tekisi mieli hommata kissoille kattoon asti oleva raapimapuu.

Olen tilannut Zooplussalta vasta kahdesti. Molemmilla kerroilla tavarat ovat tulleet ehjinä perille. Nyt toisella kerralla yksi tuote oli väärä. Tilasin Hillsin kuivaruokaa rabbit-makuisena, mutta sainkin chickeniä. Sinänsä hauskaa sillä olisin halunnut chickeniä alunperin mutta sitä ei ollut tilaushetkellä varastossa. Mutta taisipa sittenkin olla?

Kissojen mielestä parasta on pahvilaatikko jossa Zooplussan ruuat tulevat. Siinä on kiva leikkiä ja sitä on kiva repiä palasiksi. Viimeisimmästä laatikosta tein kisuille majan jossa ne viihtyvät hyvin.

Veronpalautusta tuli 70e. Sillähän saa jopa vähän kissanruokaa?


Ei kommentteja: