8. joulukuuta 2008

Jouluostoksia

Olipa hyvä että kokeilin viime yönä vielä viimeisen kerran tietokoneen kaiuttimia. Luulin niiden menneen rikki koska kissat ovat tiputtaneet ne alas pöydältä liian monta kertaa, ja aioin ostaa tänään uudet. Jokin vain mätti. Tiesin etteivät ne kaiuttimet rikki ole. Tajusin vielä tarkistaa tietokoneen ääniasetukset, ja taas oli yksi niistä mennyt itsekseen nollille. En ollut voinut kuunnella musiikkia moneen päivään joten piti sitten alkaa keskellä yötä..

Tänään kävin ensimmäiseksi kirjastossa. Oli tarkoitus lainata kirja Kissako tunteeton? - yhdeksän kissamaista tunnetta, muttei se sitten vaikuttanutkaan tarpeeksi kiinnostavalta. Minulla on nytkin kesken noin viisi kirjaa. Olisihan tuolla ollut muita mielenkiintoisia kirjoja kuten Kivikautinen ruokavalio ja Ravitsemustiede, mutten jaksanut lainata mitään.

Kirpparilta ostin pitkästä aikaa jotain. Kyllähän siellä yleensä on monenlaista kivaa mutta ei kaikkea tavaraa kannata kotiin asti rahdata. Nyt ostin eurolla jouluaiheisen tuikkukoristeen.

Pitkään olin katsellut sillä silmällä 24-sarjan 20e maksavaa 5. tuotantokautta, ja ostin sen nyt viimein Anttilasta. Sekä 1gb-muistikortin kameraan. Paketin päällä luvattu elinikäinen takuu onkin kuitin mukaan vain viisi vuotta - elinikä onkin vielä luultuakin lyhyempi. Veikkauspisteestä ostin "muutaman" kissa-aiheisen luontoarvan - kaikki mitä heillä oli.

Veljmiehestä ostin isälle joululahjaksi Tobleronea, kun yhtenä päivänä jopa tajusin hänen siitä pitävän. (ei haittaa että kerron siitä täällä sillä iskä ei tätä lue) Itselleni ostin taas Kissafani-lehden numeron, ja aionkin nyt tilata sen, kun Lehtiapajalta saa 30% alennuksella.

Amazonista tilasin pari päivää sitten Gamecube-pelin Harvest Moon: A Wonderful Life sekä Stephen King-dvd:n Painajaisia ja unikuvia.

Ei kommentteja: