10. joulukuuta 2008

SPEP

(samaa paskaa, eri päivä)

Tämä on yksi niistä päivistä jolloin ei olisi pitänyt nousta sängystä ollenkaan.

Töissä joku idiootti oli tehnyt pahan virheen josta minä jouduin kärsimään. Saa nähdä saanko pomolta valituksen huomenna. Sain myös kuulla kivoja kommentteja. Jotain toista ihmistä saattaisi haitata sekin että suljetaan työyhteisön ulkopuolelle mutta minuun se ei vaikuta mitenkään. Lähinnä vain naurattaa. En kaipaa merkityksetöntä paskanjauhantaa. Sitä kuunnellessa toivoo todella omistavansa korvatulpat.

Luulin että mennään Sittariin joten en käynyt kaupassa. Mutta eipä mennäkään, joten ei ole ruokoo. :( On siis pakko käydä huomenna Lidlissä. Pitää laittaa herätyskello soimaan. No saapahan viimein jugurttia. Ja on tuolla näemmä tarjouksessa joku outo "baltic princess" juusto, vain 5e/kilo. Pitänee uskaltautua ostamaan.

Hemmetin kalliiseen (ruoka)rasvapurkkiini oli ilmestynyt hometta. Syön kyllä silti, sillä se maksaa yli 30e/litra.

Balkan-nakit ovat täynnä jotain kovia sattumia, joten roskiin menevät. Ja sinne menee siis myös huomisen ruoka.
Kiitti vaan ruokatalo HK, olet arsesta.

Viime yönä näin unen jossa olin koulussa ja minun oli määrä pitää esitelmä seuraavana päivänä. En aikonut tietenkään tulla kouluun sinä päivänä sillä minähän en mitään esitelmiä pidä. Unohdin kuitenkin koko esitelmän ja menin vahingossa kouluun. Läksin sitten äkkiä luokasta pois mutta opettaja ja muut oppilaat jahtasivat minua ympäri kaupunkia. Lopussa uneen ilmestyi myös Heikki Kinnunen, hän lupasi piilottaa minut jonnekin.

Tämä on muuten blogiteksti numero 667, eli edellinen oli 666...

Ei kommentteja: