6. joulukuuta 2008

Kuopion kissanäyttely

Olivian oli tarkoitus osallistua tänä viikonloppuna Kuopiossa järjestettävään kissanäyttelyyn, mutta se jäi vain aikomukseksi. Todellinen harmi, sillä kuulemma säännöt muuttuvat ensi vuoden alussa. Nyt vaaditaan valkoisilta kotikissoiltakin kallis, monta sataa euroa maksava kuulotesti. Taitaa näyttely siis jäädä Olivian kohdalla haaveeksi.

Tämä lauantai eli itsenäisyyspäivä on ollut todella rankka päivä. En nukkunut yöllä ollenkaan. Ensin yötyöt, sitten heti päivätyöt ja sen jälkeen suoraan kissanäyttelyyn. Sinne pääsin onneksi autokyydillä, mutta töistä kotiin kävellessä meinasivat jalat pettää alta. Myöhästyin bussista muutaman minuutin ja seuraava olisi kulkenut vasta tunnin kuluttua. Samperin sunnuntait.

Näyttelyssä näin ensimmäisen kerran Sherryn uuden kissan. Tara Angelica, norjalainen metsäkissa, ikää neljä kuukautta. Ihana otus. Näyttää kuvassa isolta mutta on pikkuinen ja kevyt.


Uusin ihastuksenkohteeni on bengali-rotu, kiitos herra Mäykysen. Ikiaikainen unelmani on silti venäjänsininen. Joskus halusin myös maine coonin, mutten enää.

En ostanut näyttelystä mitään, vaikka tarkoitus oli. Herkkuja ja leluja myytiin kalliimmalla kuin muualla. Ja muuta ruokaa ei ollut kuin Bilanxia, joka olisi maksanut vain euron pussi. Mutta minulla on juuri menossa viimeinen Bilanx ja haluan vain siitä eroon. Haluan syöttää kissoille kuivaruuista vain Orijenia ja Hillsiä. Oli minulla kuitenkin jotain tuliaisia kissoille, sillä sain Sherryltä näytepussin Royal Caninia.

Ei kommentteja: