15. joulukuuta 2008

Whiskasin joulukalenteri

Näin viime yönä unen jossa voitin raaputusarvasta 10 000 euroa ja sen jälkeen vielä lotosta 1250e. Muut tuntuivat olevan kiinnostuneempia rahoistani kuin minä. Ajattelin vain että nyt on varaa rotukissan ostoon.

Tulkintoja:

If you dream of the lottery in a general way it is a warning that you are being careless in some undertaking which could cause you to suffer disappointment. If you win, expect some unpleasant happenings.

Lottery
To dream of a lottery, and that you are taking great interest in the drawing, you will engage in some worthless enterprise, which will cause you to make an unpropitious journey. If you hold the lucky number, you will gain in a speculation which will perplex and give you much anxiety.


For a young woman to dream of a lottery in any way, denotes that her careless way of doing things will bring her disappointment, and a husband who will not be altogether reliable or constant.

To dream of a lottery, denotes you will have unfavorable friendships in business. Your love affairs will produce temporary pleasure.

Lottery
Family troubles are forecast in any dream concerning a lottery or lottery tickets.

Lottery Dream Meaning
Psychological Meaning: To dream of winning the lottery may be your way of having an inner holiday. For a few short hours, all your material troubles are over.

Mystical Meaning: A dodge one. Most of the superstitions claim that it is unlucky to dream of the lottery.


Kiva. Miksi minusta tuntuu siltä että kaikkien unien tulkinnat ovat aina negatiivisia? Oon varmaan miettiny raha-arpoja liikaa viime aikoina. Ostanut niitä lahjoiksi ja jopa suunnitellut oman joulukalenterini luukkujen rapsuttamista. Kun en tosiaankaan tee sitä joka päivä. Tähän mennessä olen raaputtanut luukkuja kerran, olisikohan jo toisen satsin aika? En kyllä voita tänä vuonna mitään.

Aamulla koin yllärin kun Tabitha makoili tyytyväisenä patteripedissä. Juuri kun ajattelin ettei Tapsa ainakaan siihen koskaan mene, kun oli aina paniikissa kun sen siihen laitoin kokeilemaan. Ja nyt se näköjään nukkuu siinä! Harmi kun ei ole kameraa, se on Sherryllä lainassa.

Tänään kävin ensimmäiseksi kampaajalla. Olin perillä rutkasti etuajassa mutta eipä se onneksi haitannut vaan pääsin heti tuoliin. Nyt on ihanan lyhyet hiukset. Vihaan vähänkään pidempiä hiuksia itselläni.

Postissa oli pikkuiset jonot, onhan tänään viimeinen päivä lähettää joulukortit halvemmalla. Itse en lähettänyt yhtäkään, hain vaan Luontokaupan tilaukseni. Tilasin sieltä itselleni mm. ihanan kissatyynyliinan.


Käväisin pitkästä aikaa Lemmikkiasemallakin. Ei siellä ollut kissoille mitään joulujuttuja, buu. Outoa oli lähteä tyhjin käsin pois. Raha ratkaisee. Pitäisi tosin ostaa yksi pussi Royal Caninin roturuokaa, niin saisi nätin ruokakupin kaupan päälle.

Kun tulin kotiin postiluukun tukkeena oli jotain isoa minkä postinkantaja oli yrittänyt tunkea sisään. Lähettäjänä oli Mars ja vähän aikaa minulla raksutti ennen kuin tajusin mistä on kyse. Olin voittanut Whiskasin kissaklubin joulukalenterista kissakalenterin ensi vuodelle. Tässä kuussa olenkin pitänyt tärkeimpänä asiana muistaa avata tuon joulukalenterin luukun joka päivä.

Ei kommentteja: