16. heinäkuuta 2008

Tatuointi ja pahuuden kosketus

Tuli otettua tatuointi maanantaina. Etukäteen kehittelin mielessäni kaikenlaisia kauhukuvia siitä miten nolosti kaikki voisi sujua. Olisinkohan jänistänyt jos en olisi maksanut 50e:n ennakkomaksua? Mutta eipä se ollenkaan kauheeta ollutkaan.

Mutta tulipa huomattua noista kahdesta eri tatuointipaikasta se että tatuointia ottaessa ei saa minkään sortin yksityisyyttä. Samassa tilassa tatuoidaan useampaa ihmistä yhtäaikaa eikä lupia kysellä kun joku tulee vielä muuten vaan yleisöksi. Onko se sitten todella niin että ainoastaan ekshibitionistit pystyvät ottamaan tatuoinnin hieman arempaan paikkaan, kun olosuhteet ovat tuollaiset? Mä en halua paljastella tuntemattomien edessä. Nytkin mietin vaatetuksen niin ettei tarviis stripata. Suurin ongelma tolla reissulla taisikin olla se että hame meinasi koko ajan tippua päältä. KappAhlin mielestä koon 34 naisella pitää ilmeisesti olla hehtovyötärö, kun minunkaan iso mahani ei riittänyt.

Tatuoinnin otettuani kävin Puijon Divarissa, kun se oli ihan vieressä. Just lauantaina oli töllössä ollu tosi bueno leffa, Pahuuden kosketus (Frailty). Ja olipa aikamoinen säkä kun se oli divarin hyllyssä, 4e. Kävin myös ensimmäistä kertaa lähistön kirpparilla Ropo. Hirveesti kamaa ahdettuna pieneen tilaan. Ahdistavaa. Kokeilin yhtä hattua päähän mutta se oli liian pieni. Tuolla ainakin hinnat oli alhaiset kun Kontissa ovat nousseet.


David Coulthardista tulee isä. Ensimmäinen ajatus oli että "high time". Vaikka juuri pari päivää aikaisemmin olin ajatellut sitä miten outoa on että DC on isäpuoli, hänen naisellaan kun on jo lapsi.

Resident Evil 5:stä julkaistiin uusi traileri. Koko ajan kiinnostus tuota peliä kohtaan on laskenut. Nyt vituttaa uusi naishahmo Sheva. Missä hemmetissä on Claire? Hänet on viimeksi nähty Code Veronicassa eli älyttömän kauan sitten.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi