21. heinäkuuta 2008

Ostosreissu

Kävin tänään hiukkasen ostoksilla. Kontista löytyi ihana musta hame ja toppi, molemmat 3 euroa. Citypörssissä olisi ollut Playstation 1-pelikone hintaan 20e. Vähänkö himoitti. En kuitenkaan halua ostaa sikaa säkissä kun toimivuudesta ei ole takeita. Olisi se vaan ihanaa päästä pitkästä aikaa pelaamaan esim. pelejä Tomb Raider 2 tai Cool Boarders 3... Kerranhan tuolla kirpparilla olisi ollut Paon ensimmäinen tuotantokausi hintaan 6 euroa.

Sokokselta minun ei ollut tarkoitus ostaa mitään, mutta mukaan lähtikin "luomulaatuista" Rooibos-teetä, pinnejä, kaksi paria alennussukkia, ja myöskin alennuksessa ollut hilejuttu josta en ole varma onko se huulikiiltoa vai mitä. Sokoksen Sykkeessä oli se leffa 27 Dresses hintaan 16.90e, Anttilassa se olisi maksanut euron enemmän.

Veljmiehestä löytyi 5 kpl vihreitä paprikoita hintaan 63 senttiä. En ole ennen tiennytkään että sieltä saan noin halvalla kakkosluokan vihanneksia. Nyt teen pitkästä aikaa täytettyjä paprikoita. Ostin myös teesiivilän niin saan ruveta juomaan muitakin kuin pussiteitä.

Torilta ostin mansikoita. :O Olen haaveillut mansikoista vuosia mutta vasta nyt pääsin ostamiseen asti. Ja ne mansikathan nautitaan kerman kanssa ettei hiilarit pääse liikaa hyppimään silmille. Muistelen kaiholla muutaman vuoden takaista kesää, jonka elin pelkillä aprikooseilla, persikoilla ja nektariineilla. Aprikoosit olivat suosikkini, nam.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi