20. heinäkuuta 2008

Synttäribrunssi

Käytiin tänään Rossossa äidin ja veljen kanssa juhlistamassa synttäreitäni. Söin kanaa, tietysti ilman perunoita. Hiukan ihmettelin voikukanlehtiä lautasellani, mutta ne olivatkin rucolaa. Annos näytti turhan pieneltä. Tai ehkäpä Rossossa olisi syytä siirtyä pienempiin lautasiin niin ruokaa näyttäisi olevan enemmän.

Päälläni minulla oli ihQ-hame jonka ostin huutiksesta jokin aika sitten. Enhän minä tarvitsisi lisää hameita mutta tätä en voinut vastustaa. Huutis-harrastuksestani tietävä äiti kyseli montako euroa päälläni olleet vaatteet olivat maksaneet. No eivät kovin montaa.Viimeisin huutis-ostokseni on tämä kerrassaan mielettömän ihana kisupaita. Voiko ihanampaa kuvaa olla? No ei voi.


Voitin jokunen aika sitten nettikilpailusta taas ripsivärin, tällä kertaa Isadoran. Meikkejä ja ripsivärejä tänne vaan? Universumi yrittää epätoivoisesti kertoa minulle jotain.

Horatio Caine: Maybe... we are on Baywatch.

Voipipa sanoa että elokuva Resident Evil: Degeneration kiinnostaa minua paljon enemmän kuin peli Resident Evil 5. Tuossa elokuvassa ainakin on Claire... <3 ja Leon...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kenties oli pieni kun et syöny lisukkeita? Nehän ovat kuitenkin ainakin 30% ruuasta.

RE-sarja nyt on huonontunu aika radikaalisti viime vuosien aikana, leffat tosin oli jo alusta asti huonoja.

Bella kirjoitti...

Söin lisukkeet. Halusin Rossoon juuri siksi että se on niin edistyksellinen että perunoiden tilalle voi valita jotain muuta. Mie otin paahdetut juurekset.

Anonyymi kirjoitti...

Jaa, noh sitten. En tosin itse oikeen voisi kuvitella perunoita tosin kanan kanssa. Pastaa tai riissiä sen olla pitää.